Yandex Metrica

Adana Çukurova'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Adana Çukurova'da orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor

Adana'nın Çukurova ilçesinde orman yangını korkuttu. Ormanlık alanda meydana gelen yangına ekipler havadan ve karadan müdahale etti. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 3 uçak, çok sayıda arazöz ve personel sevk edildi.

Yaşam

12.02.2024, 11:24

Adana Çukurova'da ormanlık alanda yangın meydana geldi. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'ndeki ormanlık alanda saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 2 helikopter, 3 uçak, çok sayıda arazöz ve personel sevk edildi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

ORMAN YANGINI KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Çukurova ilçesine bağlı Söğütlü Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 helikopter, 3 uçak, 10 arazöz ekibi ve 90 personel sevk edildi. Ekipler yangını kısa sürede kontrol altına alırken soğutma çalışmaları sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading