Yandex Metrica

7 yıl önce Sivas'ta kayıp olan kişinin cesedi Niğde'de bulundu

7 yıl önce Sivas'ta kayıp olan kişinin cesedi Niğde'de bulundu

7 yıl önce Sivas'ın Gemerek ilçesinde kaybolan Emrah Dinçer'in cesedi Niğde'de toprağa gömülü olarak bulundu. Olayla ilgili cinayet zanlısı aynı aileden 5 kişi gözaltına alındı.

Yaşam

23.01.2024, 18:57

7 yıl önce ortalıktan kaybolan 37 yaşındaki Emrah Dinçer'in bulunması için Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği özel ekip kurdu. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen ekip Dincer'in cesedini Niğde'de toprağa gömülü olarak bulundu. 

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

ENİŞTESİ Mİ ÖLDÜRDÜ?

Dinçer'in Niğde'de eniştesi tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde duran polisler, 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Niğde Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de katılımıyla tespit edilen bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyerek İ.Ö, O.Ö, A.Ö, H.Ö ve H.Ö'yü gözaltına aldı.

Emrah Dinçer

İSKİ SU KESİNTİSİ: 11-12 Nisan İstanbul su kesintisi listesi yayınlandı! Üsküdar, Tuzla, Maltepe, Kadıköy... İSKİ SU KESİNTİSİ: 11-12 Nisan İstanbul su kesintisi listesi yayınlandı!... Haberi Görüntüle

AHIRIN BAHÇESİNE GÖMMÜŞLER

Biri kadın olmak üzere aynı aileden gözaltına alınan 5 kişiden A.Ö, yeğenleri olan şüpheliler İ.Ö ve O.Ö’nün kayınbiraderleri olan Dinçer'i 2015'te öldürerek daha önceden hayvan alım satımı için kiralık olarak kullandıkları ahırın bahçesine gömdüklerini itiraf etti.

Bunun üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğünden gönderilen kadavra köpeği "Eva"nın da desteğiyle gösterilen yerde iş makinesi yardımıyla kazı yapan polis ekipleri, Dinçer'e ait olduğu değerlendirilen kemikler ve giysi parçalarını buldu.

Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni klibindeki o sahneler viral oldu! Artık İcardi'nin eşi değil şarkıcı olarak anılacak! Wanda Nara'nın yeni... Haberi Görüntüle

ZANLILAR SİVAS'A GETİRİLDİ

Cinayet zanlısı anne, baba, amca ve iki kardeş Sivas'a getirildi.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading