Yandex Metrica

2023 İlk oruç ne zaman tutulacak? Ramazan ayı ne zaman? Ramazan ayı başlangıç tarihi

2023 İlk oruç ne zaman tutulacak? Ramazan ayı ne zaman?  Ramazan ayı başlangıç tarihi

Mübarek üç ayların gelmesiyle tüm gözler Ramazan ayının ne zaman olacağına çevrilmiş durumda. Ramazan ayı bu yıl mart ayın'da başlayacak. Peki, 2023 İlk oruç ne zaman tutulacak? Ramazan ayı ne zaman? Ramazan ayı başlangıç tarihi? soruların cevapları haberimizde..

Yaşam

28.01.2024, 03:13

Kutsal aylar olarak bilinen recep,şaban ve ramazan 23 Ocak itbariyle başladı.Müslümanlar ramazan ayının ne zaman başlayacağını merak etmye başladı."On bir ayın sultanı" olarak tanımlanan ramazan ayı için de kısa bir süre kaldı.

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı! Durumu kritik! Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'dan kötü haber! Amerika'da yoğun bakıma alındı!... Haberi Görüntüle

2023 İLK ORUÇ NE ZAMAN TUTULACAK?

2023 Dini günler takvimine göre 23 Mart günü başlayacak olan Ramazan ay, 20 Nisan'da son bulacak.

Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay ise tüyler ürpertti! Ünlü fenomen Amerika'da ölü bulundu! Sosyal medyada hesabındaki korkunç detay... Haberi Görüntüle

RAMAZAN AYI NE ZAMAN?

Hicri takvime göre belirlenen dini günler her sene miladi takvime göre 11 gün önce kutlanıyor. Bu nedenle 2023 Ramazan ayı mart ayına denk geliyor.


Loading