Yandex Metrica
SON DAKİKA
2022 Gençlik Kampı başvurusu başladı mı? GSB Gençlik Kampları başvuru şartları ne?

2022 Gençlik Kampı başvurusu başladı mı? GSB Gençlik Kampları başvuru şartları ne?

2022 Gençlik Kampı başvurusu başladı mı araması internette yapılmaya başladı. Gençlik kampları her yıl Gençlik  ve Spor Bakanlığı tarafından düzenleniyor. Bu yıl da yapılacak olan GSB Gençlik Kampları için başvurular araştırılıyor. Kamplar farklı illerde gerçekleştiriliyor. GSB Gençlik kamplarına farklı yaş grubundan gençler başvuruyor. Peki 2022 Gençlik Kampı başvurusu başladı mı? GSB Gençlik Kampları başvuru şartları ne?

Yaşam

23.01.2024, 19:14

Gençlik Kampı başvurusu başladı mı araması internette yapılıyor. Gençlik kampı her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştiriliyor. Gençlik kamplarına belirli yaşlardan gençler başvurabiliyor. Kamplar çeşitli illerde yapılıyor. GSB Gençlik Kampları başvuru tarihleri merak ediliyor. Peki 2022 Gençlik Kampı başvurusu başladı mı? GSB Gençlik Kampları başvuru şartları ne?

Genç kızların sevgilisi Alacakaranlık'ın Edward'ından müjdeli haber! Robert Pattinson baba... Haberi Görüntüle

Yaren Leylek ve Adem Amca'nın 13 yıllık dostluğu ABD gündeminde! Haberi Görüntüle

2022 GENÇLİK KAMPI BAŞVURUSU BAŞLADI MI?

2022 Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan gençlik kampları 9 Mayıs 2022 tarihinde başladı. Gençlik kampı başvurularının başladığını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.

Sezen Aksu hayranlarını korkuttu! Emel Müftüoğlu'nun paylaşımındaki detay hastalığını ortaya... Haberi Görüntüle

GSB GENÇLİK KAMPLARI BAŞVURU ŞARTLARI NE?

Gençlik kampları için yaş sınırı 25' e yükseltildi. Daha önce yaş aralığı 12-22 olan GSB Gençlik Kampı 2022 başvuruları temmuz ayına kadar devam edecek.

Serenay Sarıkaya yeni dizisiyle geri dönüyor! Dizinin kadrosunda yok yok! Haberi Görüntüle

GENÇLİK KAMPLARINA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

GSB Gençlik Kamplaraına başvuru >https://e-genc.gsb.gov.tr/EGenc/KampBasvuru/KampBasvur#step-1 adresinden yapılmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading