Yandex Metrica
SON DAKİKA
19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı?

19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı yaklaşırken vatandaşlar internette 19 Mayıs' ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferleri ücretsiz olacak mı diye araştırma yapmaya başladı. Gençlik Bayramı'na geri sayım devam ederken 19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki 19 Mayıs' ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı?

Yaşam

28.01.2024, 22:43

19 Mayıs' ın gelmesine sayılı zaman kaldı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı diye merak ediliyor. Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde vatandaşlar 19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı araştırması yapıyor. Peki 19 Mayıs'ta Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı? 19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' nda Marmaray, Başkentray ve İZBAN ücretsiz olacak mı?

İnci Taneleri başrol oyuncusundan skandal karar! Ünlü oyuncu diziye erkenden... Haberi Görüntüle

19 MAYIS'TA MARMARAY, BAŞKENTRAY VE İZBAN ÜCRETSİZ OLACAK MI?

Ulaştırma Bakanlığı Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ücretsiz olacağını duyurdu.

ULaştırma Bakanlığı Twitter hesabından "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’ dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir" diye haber verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading