Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

19 Mayıs mesajları 2022! Kısa, uzun, anlamlı, güzel 19 Mayıs mesajları ve sözleri

19 Mayıs mesajları 2022! Kısa, uzun, anlamlı, güzel 19 Mayıs mesajları ve sözleri

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda vatandaşlar internette 19 Mayıs mesajları araması yapıyor. Sevdikleriyle, arkadaşlarıyla 19 Mayıs' ı kutlamak isteyenler internette en güzel 19 Mayıs mesajlarını araştırıyor. Sizin için Mustafa Kemal Atatürk' ün sözlerini ve 19 Mayıs kutlama mesajlarını derledik. İşte 19 Mayıs mesajları 2022! Kısa, uzun, anlamlı, güzel 19 Mayıs mesajları ve sözleri...

Yaşam

23.01.2024, 19:16

19 Mayıs Atatürk' ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için  sevdikleriyle, yakınlarıyla, arkadaşlarıyla 19 Mayıs sevincini paylaşmak isteyenler internette araştırma yapıyor. 19 Mayıs' ı kutlamak için Instagram, WhatsApp, Facebook ve Twitter'da yayınlanacak mesajlar merak ediliyor. İşte 19 Mayıs mesajları 2022! Kısa, uzun, anlamlı, güzel 19 Mayıs mesajları ve sözleri...

Rüyada kırık piyano görmek ne demek? Rüyada piyano sesi duymak... Haberi Görüntüle

19 MAYIS MESAJLARI 2022

Vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Zaferin büyüklüğü, savaşın çetinliği ile ölçülür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Rica ile merhamet dilenmekle bir millet ve devletin şeref ve istiklâli kurtarılmaz. Türk milleti, gelecek nesiller için bunu unutmamalıdır. 19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

19 Mayıs, Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, kurtuluş ataşenin yakıldığı ve aydınlık bir geleceğe olan inancın kuvvetlendiği günün adıdır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Bağımsızlığı için ölümü göze alan millet, insanlık haysiyet ve şerefinin icabı olan bütün fedakârlığı yapmakla teselli bulur ve elbette esaret zincirini kendi eliyle boynuna geçiren miskin, haysiyetsiz bir millete nazaran dost ve düşman nazarındaki mevkii farklı olur. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading