Yandex Metrica
SON DAKİKA
1-7 Kasım haftalık burç yorumları

1-7 Kasım haftalık burç yorumları

Bu hafta burcunuzu ne bekliyor? 1-7 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının yorumları...

Yaşam

23.01.2024, 18:13

Yeni Ay'ın gerçekleşmesi Koç burçlarını bu hafta daha da güçlü kılacak. Size yabancılarla daha yararlı ilişkiler kurma, parasal alanınızı güçlendirme fırsatı sunacak. Kasım ayının ilk haftası işlerinizin yoluna girdiği bir dönemin kapısını aralayacak. Sizin ve iş çevreniz arasındaki memnuniyetin arttığı bir döneme hazır olun. 
5 Kasım’da Venüs'ün Oğlak burcundaki seyriyle birlikte, kariyeriniz açısından yeni kapılar da açılabilir. Ancak riskli finansal işlemlere dikkat! Yeni iş ve ortaklık fırsatları doğacak olsa da, uzun vadede sizi sıkıntıya düşürebilecek adımlar atmaktan kaçının. Sağduyulu ve dikkatli olmakta, aşırı harcamalardan kaçmakta fayda var. 
Kasım Koç'ların sağlığına da dikkat etmesi gereken bir dönem. Kahve, çay veya sigara tüketiminizi yavaşlatarak gerilimleri azaltmaya çalışın. 

Kasım Boğa burçları için büyük atılım sürecine giriş ayı. Eğitimine devam edenler ve ya yeniden başlayacak olanlar için en uygun dönem. 5 Kasımda Venüs'ün Oğlak burcuna giriyor olması akademik fırsatları sizin hayatınızda ön plana çıkaracak. 
Önemli finansal işlemler yapmak için Jüpiter size destek olacak. Yeteneğin ve verimliliğin en üst düzeye çıktığı bir aydasınız. İş ilişkileriniz hızla iyileşecek. Yetersizliğini ve sorumsuzluğunu bildiğiniz insankların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Özel hayatınızda da uzun vadeli planlar yaptığınız bir dönem olacak.

İkizler için bu ayın sloganı özgüven. Kişisel ve özgün projelerinizi sunmaktan ve savunmaktan çekinmeyin. Plüton'un desteği yanınızda. Bu nedenle ikna ediciliğiniz yüksek. İşinizde de yüksek tempolu bir döneme giriyorsunuz. Değişiklikler, yeni fırsatlar, kariyerinizde değişimler olabilir. Mali durumunuza dikkat etmeniz geren bir dönem. Parasal alanda genişleme yaşasanız da dikkatli olmazsanız, yakında para sıkıntısı çekme ihtimaliniz doğabilir. Temkini elden bırakmayın. 
İkizler burcu duygusal anlamda istikrarsız bir döneme adım atılıyor. Oluşabilecek uyumsuzluklar sizi rahatsız edebilir. Çabuk karar verip, durumu kontrol altında tutmanız gerekebilir. 

Yengeçler için yapıcı ilişkilerin kurulacağı bir hafta. Kariyeriniz için faydalı bağlantılar kuracak, yeni projeler için fırsatlarla karşılaşacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz bir süreç varsa sonuca bağlanabilir. 
5 Kasım’da Venüs'ün Oğlak burcuna girişiyle duygusal olarak güçlü bir döneme adım atıyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz duygusal desteğe kavuşabilirsiniz. Bu hafta güçlü bir enerji yanınızda olsa da onu nasıl yöneteceğiniz sizin elinizde. Dikkatsiz harcamalardan kaçının. Parasal sorunların eşinizle tartışmalara yol açmasına izin vermeyin.

Venüs'ün Oğlak burcuna girişiyle maddi durumunuzu iyileştirmek için birçok fırsatınız olacak. Başarılı adımlar atabileceksiniz. Gelirinizde bir artış da söz konusu olabilir. Ancak profesyonel çevrenizle ilişkileriniz kötü bir seyirde gidebilir. Samimiyetten yoksun ilişkiler ve kötü rekabetler sizi biraz yorabilir. Sakin ve sağduyulu olun. Merkür'ün canlandırıcı etkisiyle, kısa süreli kasvet döneminini ardından hayatınız tekrar pozitif hale gelecek ve moraliniz yeniden yükselecek. 

Bu hafta planlarınız ve çabalarınız onay ve başarı ile buluşacak. İşte, anlaşmalarda ve projelerde sizi öne çıkaracak bir dönem başlıyor. Kontrolünüz dışında gelişen sorunlardan beklemediğiniz bir kolaylıkla kurtulabilirsiniz. İş ve profesyonel anlamda çok verimli bir süreçte olsanız da harcamalarınızı dikkatli bir şekilde yapmanız sizin yararınıza. Duygusal anlamda Başak burçlarının öne çıktığı bir aydasınız. Yoluna sağlam şekilde devam edenler sükunet dolu bir dönemde. Ancak duygusal arayışını sürdürenler için de uzun vadeli planlar yapma vakti gelmiş olabilir. 

Terazi burçları mali açıdan zor bir döneme giriş yapabilir. Yardıma ihtiyaç duyabilieceğiniz bu dönemde kariyerinizde yol ayrımına da gitmeniz olası. Mali sorunları çözmekte aceleci davranın. Süre uzadıkça avantajlı bir çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Organize edemeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilir,  dikkatsizce hatalar yapabilirsiniz. Daha fazla konsantre olun. Özel hayatınızda rekabetten kaçının. Aranızdaki rekabet ihtimalini derhal etkisiz hale getirin. Çünkü duygularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeye çok meyilli olacağınız bu dönemde yanlış adımlar atmanız olası.

Kasım Akrep burçlarının profesyonel hayatı için yapıcı bir dönem. Gezegensel etkiler önemli finansal işlemleri destekleyecektir. Yatırımlarınız veya olası gayrimenkul işlemleriniz için ilham verici bir hafta olacak. 
Kasımın ilk haftasında şans sizden yana. Bunun başlıca nedeni yönetici gezegeniniz Mars burcunuzda. 5 Kasım’da Merkür’ün de gezegenize girişiyle sizin için yeni bir dönemin kapısı aralanıyor. Mars'ın size önderlik yapmasıyla kesin olan şey, kasımda enerjinizin zirve yapacak olması. Duygusal hayatınızda sıradanlığı her zamankinden daha fazla reddedeceğiniz bir hafta.

Yay burcu profesyonel yaşamında bir hesaplaşma yaşayabilir. Açık düşmanlıklarla yüzleşmeye hazır olmalısınız. Ancak Mars'ın desteğiyle karşı saldırıya geçebileceksiniz. Endişelerden kurtulup kendinizi toparlamaya ihtiyacınız var. 
Finansal açıdan sizi memnun edecek bir dönemdesiniz. Ancak bütçenizde denge kurmak için çaba göstermeye çalışın. Kendinize belirli kısıtlamalar koymazsanız, yakın vadede sıkıntıya düşebilirsiniz. 

Oğlakların haftası başlasın! Venüs Oğlak burcuna giriş yapacağı için her yöne koşacak ve enerjinizi en üst düzeye çıkaracaksınız. Mesleki hedeflerinize ulaşmak istiyorsanız, bu ay Oğlak burçları için kariyer ayı olacak. Hayal ettiğiniz yerde değilseniz değişim için önemli bir dönemin haftasındasınız. Kazançlı bir dönem sizi bekliyor. Yine de köklü değişiklikler yapmak için acele etmeyin. Sağduyulu ve öngörülü şekilde hareket edin. Her adımı dikkatli atın. 

Bu hafta, uzun süredir beklediğiniz ve sizi düzlüğe çıkaracak projelerin başarısı için önemli bir hafta olabilir. Ancak ustaca manevralar yapmanız önemli. Muhataplarınızın sizi farklı yorumlayabileceği kararlar almanız gerekebilir. Ancak birincil sorumluluklarınızın farkına vararak iş planlamanızı sonuçlandırmalınız. Prestij, imaj, hayatta kalma gibi konularla sınanacağınız bir dönem. Siz yine de insanları dışarıdan yargılamamaya dikkat edin, aksi takdirde biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Balık burçları için bir dönüm noktası olabilecek kasım ayının ilk haftası Merkür'ün de etkisiyle sorgulamaların yoğunlaştığı bir dönem olacak. Hayatınızı eskisi gibi yaşamaya devam edebilir ya da değişim rüzgarlarına kapı aralayabilirsiniz. Ortaklıklarınızın yürümeyeceğinin farkına varabilir, değişim planları yapabilirsiniz. İnsanların size desteği tam. Çıkmaza düştüğünüz konularda zorlamayı bırakıp değişime kapı aralamalısınız. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading