Yandex Metrica

Süleyman Soylu 'Kaldı 82' diyerek duyurdu: 5 ay içerisinde hepsi temizlenecek

Süleyman Soylu 'Kaldı 82' diyerek duyurdu: 5 ay içerisinde hepsi temizlenecek

Güvenlik güçleri terör örgütü PKK'ya darbe indirmeye devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ın Bestler-Dereler mevkiinde bir teröristin daha imha edildiğini, böylelikle yurtiçindeki silahlı terörist sayısının 82'ye düştüğünü duyurdu.

Güvenlik

26.02.2024, 00:50

29 Ekim 1923 tarihinde Türkiye sınırları içerisinde bir tek silahlı terörist bırakmayacaklarının sözünü veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta bir PKK'lının daha öldürüldüğünü duyurdu. 

Sosyal medya hesabından teröristin sarı torbaya konulmuş fotoğrafını paylaşan Soylu, şu bilgileri verdi:

"Kaldı 82! 
Şırnak'ta Bestler Dereler Aksüt kırsalında, J-SİHA, ATAK Taarruz Helikopterleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın desteği, JÖH, Jandarma Komando ve Güvenlik korucularının katılımıyla gerçekleşen operasyonda;

1 TERÖRİST ETKİSİZ

Cumhuriyet'imizin 100. yıldönümünde sınırlarımızın içerisinde bir terörist dahi kalmayacak!"

Soylu'nun duyurduğu gelişmeyle birlikte Türkiye içerisinde varlığı bilinen silahlı terörist sayısı 82'ye indi. Bu teröristlerin saklandıkları bölgeler güvenlik ve istihbarat birimlerince biliniyor. 

Kara ve hava araçları tarafından tespit yapıldığı andan itibaren teröristin bulunduğu nokta abluka altına alınıyor ve hedefteki PKK'lı etkisiz hale getiriliyor. Güvenlik güçlerinin 'yurtiçinde sıfır terörist' hedefine ulaşabilmesi için önümüzdeki 5 aylık süre zarfında 80'i aşkın teröristi bulup imha etmesi gerekiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading