Yandex Metrica

Zonguldak madencilerinden duygusal mesaj: Öyle binalar inşa edin ki başka çocuklar ağlamasın

Zonguldak madencilerinden duygusal mesaj: Öyle binalar inşa edin ki başka çocuklar ağlamasın

Deprem bölgesine gittikleri günden bu yana yüzlerce vatandaşı hayata bağlayan Zonguldak madencileri, kaldıkları okulun sınıfına duygu dolu bir mesaj bıraktılar. Mesajlarını tahtaya yazan madenciler, "Sevgili öğretmenim bizler sınıfları okulda kullandık. İmkanlarımız dahilinde temiz bırakmaya çalıştık. Ne yazık ki su ve elektrik olmadığından biraz kirli bırakmış olabiliriz hakkınızı helal edin." ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Türkiye'yi derinden yaralayan asrın felaketinde yaraların sarılmasında ve yaralı vatandaşların enkaz altından çıkartılmasında en büyük paylardan birini Zonguldaklı madenciler alıyor. Domuz damı yöntemiyle, enkazın en derinlerine kadar giren madenciler yüzlerce hayatın kurtarılmasında rol oynadı.

Dedektif gibi izini sürdü! Türk polisinden Alman anneye şefkat eli Dedektif gibi izini sürdü! Türk polisinden Alman anneye şefkat eli Haberi Görüntüle

BİZLER ZONGULDAK MADENCİLERİYİZ

Madenciler, sürünerek girdikleri enkaz altından can kurtarmaya devam ederken dinlenmek için kaldıkları okulun sınıfındaki tahtaya yazı yazdılar ve helallik istediler. Depremzedelerin kahramanı olan madencilerin yazı tahtasına bıraktıkları mesaj şu şekilde:

"Bizler Zonguldak madencileriyiz. Sizler için buradaydık. Acınız acımızdır. Hayat paylaştıkça güzelleşiyor. Bizler sizin sınıflarınızı siz yokken sizin yokluğunuzu aratmadık. Şunu çok iyi bilmenizi istiyoruz; haberinizi alır almaz hiçbir dakika düşünmeden ailemizi geride bırakarak enkaz bölgesine ulaştık. Kiminizin annesini, babasını, dedesini, ninesini enkaz altından aldık. Keşke elimizden daha fazlası gelebilseydi. 

Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya Tekin Öcalan'ın fotoğrafının altında DEM'lenmiş Kirli ittifak bir kez daha ifşa oldu! CHP'li başkan Oya... Haberi Görüntüle

ÖĞRETMENİNİZE SIKICA SARILIN

Hepinizi çok seviyoruz. Sizlerden bir isteğimiz var. Derslerinizi iyi çalışıp aranızda çok iyi mühendisler çıksın ki güzel sağlam binalar inşa edin, edin ki başka analar, babalar, çocuklar ağlamasın. Yetim öksüz kalmasın sizlere güveniyoruz. Öğretmeninize güvenin ve ona sıkıca sarılın.

23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık mı olacak? 23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık... Haberi Görüntüle

HAKKINIZI HELAL EDİN

Not: Sevgili öğretmenim bizler sınıfları okulda kullandık. İmkanlarımız dahilinde temiz bırakmaya çalıştık. Ne yazık ki su ve elektrik olmadığından biraz kirli bırakmış olabiliriz hakkınızı helal edin. TTK Üzülmez Müessesi.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading