Yandex Metrica

Zirveye damga vuran fotoğrafı yorumlandılar: Erdoğan üstünlüğünü kabul ettirdi

Zirveye damga vuran fotoğrafı yorumlandılar: Erdoğan üstünlüğünü kabul ettirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şangay'da liderlerle verdiği poz Avrupa'nın gündeminde yerini korurken Fransa'da bir tartışma programında yorumcular liderlerin beden dillerini inceledi. Fotoğrafı hakkında bir analizci "Erdoğan'ın üstünlüğünü empoze edişinin kanıtı" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şangay zirvesinde liderlerle sohbet ettiği fotoğraf, dünyada olduğu gibi Avrupa’da da ses getirdi. Zirveye damga fotoğrafı yorumcular analiz etti. Fransa'da bir tartışma programında yorumcuların liderlerin beden dillerini inceledi. Fotoğraf hakkında bir analizci, "Erdoğan'ın üstünlüğünü empoze edişinin kanıtı" dedi. Yine fotoğraf da yer alan Putin için ise yorumcular, "Artık talep eden pozisyonda" şeklinde görüş paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) Zirvesi kapsamında İran, Azerbaycan, Tacikistan, Rusya ve Belarus devlet başkanlarıyla görüştü. Zirve kapsamında, liderlerle görüşen Erdoğan'ın pozu ise gündeme oturdu. Görüşmeyi adeta yöneten bir beden dili ile liderlerle konuşan Erdoğan için sosyal medyada övgü dolu yorumlar yapıldı.

Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Haberi Görüntüle

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN’IN LİDERLERLE SOHBET ETTİĞİ FOTOĞRAF ZİRVEYE DAMGA VURDU

Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in davetiyle ŞİÖ Zirvesi'ne özel konuk olarak katılmak üzere Semerkant'a gelen Erdoğan, ağaç dikme töreninin ardından "Ebedi Şehir" kompleksine geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, komplekste Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman, Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ve diğer liderlerle sohbet etti.

Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

FRANSIZLAR FOTOĞRAFI İNCELEDİ: ERDOĞAN'IN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ EMPOZE EDİŞİNİN KANITI

Söz konusu kare Avrupa basınında da geniş yankı uyandırdı. Fransız LCI televizyonundaki bir yayında, liderlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dinlediğine dair kareyi yorumlandı. Konuklar, "Erdoğan'ın üstünlüğünü empoze edişinin kanıtı." ifadesini kullandı.

Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders işlenecek mi, yoklama alınır mı? Yarın 24 Nisan okul var mı? İlkokul-Ortaokul-Lise 24 Nisan'da ders... Haberi Görüntüle

LİDERLER TEK TEK ANALİZ EDİLDİ: "PUTİN, ARTIK TALEP EDEN POZİSYONDA"

Liderlerin beden dillerinin tek tek analiz edildiği yayında, "Putin, artık talep eden pozisyonda." şeklindeki görüş paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading