Yandex Metrica

Zincir marketlere MHP'den ültimatom: Şimdi başınız büyük belada

Marketlerdeki fahiş fiyatları eleştirenlere BİM CEO'su zehir zemberek bir cevap verdi. Buna MHP'li Semih Yalçın'ın tepkisi ise aynı şekilde oldu: "Fiyat terörü yaratan FETÖ yanlısı aşağılık, edepsiz, simsar! Her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız."

Gündem

07.03.2024, 12:51

Vatandaşın cebine göz diken zincir marketler toplumda büyük tepki çekiyor. Milyonların hissine tercüman olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önceki günkü grup toplantısında bu konuya temas etti ve "Keyfi ve hatta sinsi bir plan dahilinde fiyat etiketlerini şişirenlerden adli ve idari manada hesap sorulacağından kuşku  duymuyoruz" dedi. Bahçeli, etiket operasyonunda FETÖ kuşkusuna şu sözlerle dikkat çekti:

"Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ'yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz."

Hem Bahçeli'nin bu sözlerine hem de tepki gösteren vatandaşlara cevap veren BİM CEO'su Galip Aykaç ise çirkin bir üslupla tüm toplumu hedef aldı.

Galip Aykaç

Sosyal medyada milyonlarca kişinin nefretle karşıladığı skandal konuşmasında Aykaç, zincir marketleri eleştirenleri 'terbiyesizlikle' suçladı. 

Galip Aykaç'ın konuşmasını izleyenler, 17/25 Aralık darbe girişiminin başarısız olmasından sonra FETÖ'ye bağlı şirket yapılanması TUSKON'un genel müdürü Rıza Nur Meral'in devleti tehdit eden meşhur sözlerini hatırladı. 

Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı! Büyük gün geldi! Irak'ta Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı... Haberi Görüntüle

VATANDAŞA 'BRE AHLAKSIZLAR' DİYOR

9 ayda 5 milyar TL kâr açıklayan BİM'in 'yeterince kâr etmediğini ve maliyetlerin yüksek olduğunu' savunan Galip Aykaç skandal konuşmasında şunları söyledi:

"Biz bu ülkenin temel taşlarıyız. Bu temel taşı yerinden oynatmaya da bunların güçleri yetmez. Bu binanın temel taşına bir tuğla da ben koyayım, bu temele bir kürek harç da ben koyayım demeyen, bir tane dikili ağacı olmayan insanlar sizlere ve bizlere bu yakıştırmaları yapıyorlar. Bre ahlaksızlar! Bre densizler! Sizlere bundan sonra sizin tonunuzda cevap vereceğim bunu bilesiniz."

Galip Aykaç'ın bu tehditleri sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Aykaç, 9 ayda 5 milyar TL kâr açıklayan BİM'in yöneticisi olarak milyonların nefretini topladı.

Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden neden ayrıldı? Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden... Haberi Görüntüle

YALÇIN GÜRLEDİ: AHLAKSIZ, EDEPSİZ, HORTUMCU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın

Bu ifadelere en sert tepki ise MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan geldi. İşte Yalçın'ın büyük beğeni toplayan o ifadeleri:

"BİM İcra Kurulu Üyesi sıfatını taşıyan Galip Aykaç nam ahlaksız ve edepsiz hortumcu, piyasa spekülasyonuyla ceplerini dolduran bazı süpermarketlerin kirli oyunlarının Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ifşa edilmesinden ötürü salyalarını akıtmış.

Yıllardır halkın sırtına kene gibi yapıştıkları vatandaşın kanını emen asalaklar, bundan böyle MHP’yi karşılarında bulacaklar.

Uzunca bir süredir petrol fiyatları düşüşte iken, enflasyonun ateşi düşme eğilimindeyken, döviz kuru yatay seyir izlerken; halkın ihtiyaç duyduğu temel gıda ürünlerine her hafta insafsızca zam yapan haramzadelerin, artık amansız hasmıyız.

22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu olabilir 22 yaşındaki Fatih Çakmak canına kıydı! Nedeni Mavi Balina oyunu... Haberi Görüntüle

FİYAT TERÖRÜ YARATAN FETÖ YANLISI SİMSAR

Fiyatlarla keyfî olarak oynayıp hayat pahalılığını körükleyen, akıllarınca halkı infiale ve kaosa sevk ederek iktidarı düşürme planları yapan, bitip tükenmek bilmeyen kazanma hırslarıyla FİYAT TERÖRÜ yaratan FETÖ yanlısı siyaset ve piyasa simsarlarına aman vermeyeceğiz.

Piyasadaki olağan dışı fiyat artışlarının müsebbip ve müşevviki bazı süpermarketlerin ortak hareket ederek halkın ekmeğine uzattıkları haris ve tecavüzcü elleri kıracağız. Halkın hakkını, haram kâr istiflenmiş kursaklarından çıkaracağız.

Kirli ellerini cebimizden çekmeyen, Kırk Haramiler misali her köşe başını tutan, FETÖ’vari çıkar ortaklığı oluşturarak bize tuzak kurmaya yeltenen bazı süpermarketlerin spekülatör sahipleriyle yöneticilerine karşı aziz milletimizi uyanık olmaya davet ediyoruz."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading