Yandex Metrica

Zahmet oldu! Spotify ve Starbucks deprem olduğunu 4 gün sonra anladılar

Zahmet oldu! Spotify ve Starbucks deprem olduğunu 4 gün sonra anladılar

Spotify, Netflix, Starbucks, Disney+ gibi şirketlerin, Türkiye'deki depremin 4. gününde bile herhangi bir mesaj yayınlamaması büyük tepki çekmişti. Sosyal medya kullanıcılarının ardından Spotify ve Starbucks sessizliğini bozdu ve açıklama yayınladı. Netflix de tepkiler üzerine açıklama yayınlayan kurumlardan biri oldu. Ancak bu samimiyetsiz açıklamalara itibar etmeyen on binlerce kullanıcı üyeliklerini iptal etti.

Gündem

16.03.2024, 18:29

Kahramanmaraş'te meydana gelen ve 10 ili doğrudan etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlere sosyal medya hesaplarında 'duyarsız kaldığı' iddialarıyla gündeme gelen Starbucks ve Spotify'dan ilk açıklama geldi.

Yapılan açıklamada uzun vadeli destek planları için Starbucks Foundation başvurusu yapıldığı ve yardım için bütçe netleştirilmesinin beklendiği belirtildi.

Marketing Türkiye'nin aktardığına göre, şimdiye kadar hiçbir paylaşım yapılmamasının sebebinin 'etik değerlere uymaması' olduğu ifade edilirken, şirket tarafından bütçenin netleşmesinin ardından kapsamlı bir destek verileceği de aktarıldı.

Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında, instagram adresi ne? Survivor Ezgi Avcı kimdir, memleketi neresi? Ezgi Avcı kaç yaşında,... Haberi Görüntüle

27 MAĞAZADA KAHVE İKRAMI SUNDUKLARINI AÇIKLADILAR

Starbucks Türkiye yetkilileri, markanın bölgede hizmet sağlayan 54 mağazasından güvenli bir şekilde hizmet verebilecek 27 tanesinin depremzedeler ve bölgeye yardım taşıyan organizasyonlar için kullanıma açık hale getirildiğini belirtti.

Tüm mağazaların açık olmamasının sebebini lojistik ve ürün ulaştırma sorunları olduğu şeklinde açıklayan şirket, açık olan 27 mağazada kesintisiz kahve ikramı sunduklarını ifade etti.

Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan ve Ankara-Diyarbakır seferleri... Doğu Ekspresi'ne 2 yeni hat Bakan Uraloğlu tarih verdi: Ankara-Tatvan... Haberi Görüntüle

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Şirket ayrıca bölgeye bir tır yiyecek gönderildiğini ve bunun mağazalarda dağıtılacağını söyledi. Yetkililer gıda yardımı dışındaki ihtiyaçları da listelediklerini ve ihtiyaçların temini için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Süreç boyunca depremzedelere destek olmak için elimizden gelenleri yapacağız. The Starbucks Foundation’dan gelecek miktarın açıklamasını bekliyoruz. Alshaya Grubun da bağışı olacak mutlaka. Alshaya Grubu sadece Türkiye için değil Suriye için de çeşitli fonlar oluşturuyor" ifadelerini kullandı.

Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden neden ayrıldı? Tevfik Göksu'nun Başkanvekilliği niye bitti, neler oldu? Tevfik Göksu görevden... Haberi Görüntüle

SPOTIFY DA SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Spotify da 4 günün ardından sessizliğini bozdu. Spotify, açıklama metninde şu ifadeleri kullandı:

"Kalbimiz, depremden etkilenen herkesle birlikte. Felaketin ilk gününden itibaren Spotify olarak depremden etkilenen bölgeler için global çapta bağış kampanyası başlattık.

Kampanya kapsamında her bir Spotify çalışanının bağış miktarı kadar tutarı, şirket olarak Spotify da ekliyor. Deprem felaketinde yaralananlara acil şifalar, hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dileriz."

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı ifşa oldu! Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörün CHP bağlantısı... Haberi Görüntüle

NETFLİX: 6 MİLYON TL YARDIM KURULUŞLARINA ULAŞTIRDIK

Tepkiler üzerine yardım açıklaması yapan kurumlardan biri de Netflix oldu. Çeşitli yardım kuruluşlarına 6 milyon TL bağışladıklarını duyurdu.

CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor CHP'de cadı avı: Birçok üye için ihraç süreci başlatılıyor Haberi Görüntüle

KULLANICILAR ÜYELİKLERİNİ İPTAL ETTİ

Söz konusu platformların samimiyetsiz açıklamalarına itibar etmeyen on binlerce kişi üyeliklerini iptal etti. Peki, Netflix üyelik iptali nasıl yapılır?

Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim analizi: Bayrak değişimi olabilir! Seçim sonrası yeni yol haritası hazır! Erdoğan'dan kurmaylarıyla birlikte seçim... Haberi Görüntüle

NETFLIX ÜYELİK İPTALİ NASIL YAPILIR?

Netflix kullanıcıları tarafından ödeme planını sonlandırmak için haberimiz içerisinde yer almakta olan link üzerinden direkt olarak Netflix planı iptal etme ekranına ulaşabilirler. Ekran üzerindeki işlemleri takip ederek kolay bir şekilde Netflix planı iptal edebilirler.

>Netflix üyelik iptali linki

Bunlar hesabınızı iptal etmek ve üyeliğinizi sonlandırmak için tek yöntemdir. Hesabınızdan çıkış yapmak veya Netflix uygulamasını silmek hesabınızı iptal etmez.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading