Yandex Metrica

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ: Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğiz

Son dakika haberleri... Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ''Zafer Partisi olarak sayın Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda desteklemeye karar verdik.'' açıklamasında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 22:21

Millet İttifakı, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın yaptığı görüşme sona erdi.

Zafer Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin geleceği açısından her bir genel partiye sorumluluklar düşüyor. Biz de bu çerçevede güzel bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Cumhurbaşkanı Erdoğan Mahmut Abbas'la görüştü: İsrail zulmün bedelini ödeyecek Haberi Görüntüle

''KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLEYECEĞİZ''

Görüşmenin ardından basın açıklaması yapan Ümit Özdağ, ''Yılda 11 milyar dolar sığınmacılara harcılayarak Türk halkının fakirleşmesini engelleyemeyiz. 14 Mayıs seçimlerine giderken Zafer Partisi olarak sığınmacıların vatanlarına geri gönderilmesi için seçmene bir çağrıda bulunduk. Zafer Partisi olarak sayın Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda desteklemeye karar verdik.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading