Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yüzsüzlüğün bu kadarı! Tanju Özcan mağdurmuş, özür bekliyormuş!

Yüzsüzlüğün bu kadarı! Tanju Özcan mağdurmuş, özür bekliyormuş!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Partili belediye meclisi üyesi Hacer Çınar’a yönelik tepki çeken sözleri sonrası pişkin açıklamalarına devam ediyor. Pişkince kendini savunmaya kalkan Özcan mağdurun kendisi olduğu söylemesi şaşırttı.

Gündem

23.01.2024, 19:21

Mağdur olduğunu iddia eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Arkadaşlar ben olayın mağduruyum. Bir de çıkmış bazıları özür dile diyor. Ne özür dileyeceğim. Özür dilenecek bir şey yapmadım ben” diyerek ahlaksızlığını savunmaya kalktı.

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

SKANDAL İFADELERİYLE GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYOR

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, AK Parti'li kadın belediye meclisi üyesi Hacer Çınar'a yönelik tepki çeken sözleriyle ilgili kendini savundu. Bolu Belediye Meclisi Toplantısı'nda konuşan Özcan, mağdurun kendisi olduğunu belirterek, "16 Mayıs'ta bir meclis toplantısı yapıldı. Bu meclis toplantısında bazı diyaloglar geçti. Ne oldu da 16 gün geçtikten sonra birden bire bir linç kampanyasına maruz bırakılmaya çalışıldım. Aklınıza yeni mi geldi? Arkadaşlar ben olayın mağduruyum. Bir de çıkmış bazıları özür dile diyor. Ne özür dileyeceğim. Özür dilenecek bir şey yapmadım ben. Başta Ömer Çelik ve AK Parti Milletvekili Arzu Aydın olmak üzere, AK Parti'nin siyasi temsilcileri olmak üzere onlardan özür bekliyorum. Bu işler o kadar kolay ucuz mu yahu? Olayın mağduruyuz biz. Bir de eylem yapılıyor. Eylem yapmaya başlamışsınız bu güzel. Muhalefete hazırlıktır bu." diye konuştu.

23 Mart Erdoğan Ankara mitingine kaç kişi katıldı? AK Parti-Cumhurbaşkanı... Haberi Görüntüle

TEPKİLERE RAĞMEN HALA KENDİNİ SAVUNMAYA ÇALIŞIYOR

Tanju Özcan, "Ben mağduruyum olayın diyorum. Eşim gelmiş korkudan" diyerek, salonda bulunan eşine dönerek, "Bir şey olmaz hanım, korkma. Biz kurda kuşa kendimizi yem etmek istemeyiz merak etme." dedi. Özcan konuşmasına şöyle devam etti:

"Ben hayatım boyunca kadınlara saygısızlık yapmadım. Geçen sefer bir olayı anlattım. Bundan dolayı yanlış anlaşılmaya açık diyerek amasız ve fakatsız özür diledim. Ama bu olayda özür dilenecek olan kişi benim."

Öte yandan Tanju Özcan, AK Parti'li kadın meclis üyesine yönelik skandal sözleriyle ilgili sosyal medyadan açıklama yapmış. Irkçı Tanju Özcan, ''Bu arada bahse konu video bu. Görüyorsunuz ben orada sadece iffetimi korumaya çalışıyorum'' diyerek ahlaksızlığını dalga geçerek savunmaya kalkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading