Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yurt genelinde hava durumu: O illerimizde yağışlar günlerce sürecek! Sokağa çıkanlar şimdiden dikkat edin

Yurt genelinde hava durumu: O illerimizde yağışlar günlerce sürecek! Sokağa çıkanlar şimdiden dikkat edin

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Özellikle İstanbul kıyıları ve Ege kıyıları için uyarılarda bulunuldu.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Meteoroloji'den alınan hava durumu tahmin raporuna göre, ülke genelinde sağanak yağışlı bir hava hakim.

Başta İstanbul ve Ege kıyıları olmak üzere kuvvetli yağışın ülke genelinde etkili olması bekleniyor. Ayrıca ülkenin doğusu için don uyarısında bulunuldu. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun eğimli ve yüksek kesimleri çığ tehlikesi olan bölgeler olarak belirlendi.  

AĞRI seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Ağrı'da hangi parti... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ'DEN ÜLKE GENELİNE UYARI

Meteoroloji'nin paylaşımına göre ülke genelinde hava durumu şöyle:

Marmara, parçalı çok bulutlu. Bölge geneli sağanak yağışlı. Benzer şekilde Ege bölgesi parçalı bulutlu. Bölge geneli sağanak. Kıyı kesimleri ise gök gürültülü sağanak yağışlı. Akdeniz bölgesi parçalı ve çok bulutlu. Batı Akdeniz, Adana'nın kuzey ve doğusu, Osmaniye çevreleri, Kahramanmaraş'ın batısı ile Hatay'ın batı çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Orta ve Doğu Karadeniz parçalı ve çok bulutlu. Orta Karadeniz ise sağanak yağışlı. Doğu Karadeniz'de yüksek kar örtüsüne sahip yamaçlarda çığ riski bulunuyor. Doğu Anadolu bölgesinin parçalı ve çok bulutlu, Erzurum çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu bölgede de yüksek kar örtüsüne sahip yamaçlarda çığ riski yüksek.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading