Yandex Metrica

Yunanistan provokasyonda sınır tanımıyor! Bu sefer hain teröristbaşı Fetullah Gülen'le röportaj yaptılar

Yunanistan provokasyonda sınır tanımıyor! Bu sefer hain teröristbaşı Fetullah Gülen'le röportaj yaptılar

Yunanistan yeni bir skandalla gündeme geldi. Yunanistan merkezli yayın yapan bir televizyon kanalı FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen'le röportaj yaptı. Adalar konusunda Yunanlara destek veren teröristbaşı Gülen, 'Türkiye sarhoş gibi davranıyor' diyerek ihanetini bir kez daha kanıtladı.

Gündem

23.01.2024, 19:52

Yunanistan merkezli televizyon kanalı olan Alfa, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'le röportaj yaparak yeni bir skandala imza attı. 

5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel lojistik pazarına damgasını vurdu! 5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel... Haberi Görüntüle

YUNAN PROVOKASYONUNA DESTEK VERDİ 

Kanala röportaj veren teröristbaşı 'Türkiye sarhoş gibi davranıyor' diyerek Yunanistan'ın adalar üzerinden yürüttüğü provokasyonlara destek verdi. 

Adalar meselesinde Yunanistan'ın provokasyonlarına destek veren hain teröristbaşı Gülen, Yunanistan'a Adalar konusunda tam destek verdi, "Herkes yerinde dursun. Yunanistan önemli bir ülke, ama birileri havayı bozmak istiyor" ifadelerini kullandı.

Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Türkiye ile Irak arasında 26 anlaşma imzalandı! Ayrıntılar belli oldu Haberi Görüntüle

HAİNLİĞİNİ BİR KEZ DAHA KANITLADI 

Teröristbaşı röportajda daha da ileri gitti. "Bizimkiler sarhoş gibi davranıyorlar. Yunan adalarını işgal gibi anlamsız şeyler söylüyorlar. Herkes kendi yerinde kalmalı. Yunanistan, dünyadaki kültürlerin gelişimine dayanak olmuştur. Yunanistan, birçok insana kucak açan küçük bir ülke. Bu önemli ve herkes tarafından takdir edilmeli. Bazıları atmosferi bozmak ve suyu bulandırmak için çok çalışıyor." diyerek hainliğini yine kanıtladı. Söz konusu röportaj dakikalarca Yunan televizyonunda yayınlandı. 

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

FETÖCÜLERİN İLK KAÇIŞ DURAĞI YUNANİSTAN OLMUŞTU 

15 Temmuz 2016'dan bu yana çoğu FETÖ üyesi yaklaşık 20 bin Türk vatandaşı, Ege Adaları veya Meriç Nehri üzerinden Yunanistan'a geçiş yaptı. Bir kısmı buradan Avrupa'nın diğer ülkelerine geçerken, yaklaşık 9 bini ise Yunanistan'da siyasi sığınma talebinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading