Yandex Metrica

Yunanistan hükümeti İletişim Başkanlığı için düğmeye bastı

Yunanistan hükümeti İletişim Başkanlığı için düğmeye bastı

Geçtiğimiz aylarda Yunan basınından Kathimerini gazetesinin 'Fahrettin Altun'u örnek almalıyız' şeklindeki haberinin ardından Yunanistan hükümeti İletişim Başkanlığı için harekete geçti. Bu kapsamda çalışmalar yürüten Yunanistan, kurumun başına geçecek ismi de buldu.

Gündem

23.01.2024, 19:49

Yunan Real News gazetesinde yer alan bir habere göre, Yunanistan hükümeti "Ankara’ya karşı iletişim görev gücü” kapsamında görev yapması için İletişim Başkanlığı kurumu oluşturacak. 

IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu IBAN kullananlar şimdi yandı! Artık o devir kapanıyor: Bakanlık duyurdu Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'YE KARŞI DUVAR İŞLEVİ GÖRECEK

Söz konusu haberde, “Yunanistan’ın Türkiye’ye karşı bir duvar işlevi görecek İletişim Başkanlığı kurma yönünde karar aldığı ve sürecin hızla yürütüldüğü” bilgisi verildi.

İletişim Başkanlığı'nın işleyiş prensibini de açıklayan Real News, "Bu özel grubun görevi, Türklerin iletişimsel düzeydeki her türlü faaliyeti karşısında iletişim koordinasyonunu sağlama, bilgileri/verileri yönetme, derhal ve sert cevap verme olacaktır." yorumunda bulundu.

Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler ele alındı Bakan Fidan, Bosna Hersekli mevkidaşı Konakovic ile görüştü: Bölgesel gelişmeler... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANI'NI BİLE BELİRLEDİLER

“iletişim görev gücünün” uzun zamandır Yunan makamlarının mülteci ve göçmenlere karşı sergilediği insanlık dışı tutumu dünyaya gösteren Türkiye’ye karşı bir kalkan oluşturacağının anlatıldığı haberde, Yunan İletişim Başkanlığı için ülkenin Ankara Büyükelçiliğinde diplomat olarak çalışmış, Dışişleri Bakanlığı sözcülüğünü yürütmüş ve New York başkonsolosu olarak görev yapmış Konstandinos Kutras’ın adının öne çıktığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading