Yandex Metrica

Sitede Ara

Yunanistan Adaları silahlandırırken İmamoğlu: Kardeşlik türküleri söyleyelim

Yunanistan Adaları silahlandırırken İmamoğlu: Kardeşlik türküleri söyleyelim

Ege Adaları krizi Yunanistan'ın söylemleriyle tırmanırken dün Yunan kanalında bir komutanın Türkiye'yi alçakça tehdit eden skandal sözleri gündemdeyken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tepki çeken ifadeler kullandı. İmamoğlu, Yunanistan adaları silahlandırırken Yunan destekçisini aratmayacak şekilde, Fuat Saka’nın bestelediği ‘Göç Senfonisi – Karanlık Sular’ adlı eserin dünya prömiyerinde 'Kardeşlik türküleri söyleyelim' dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Ege Adaları gerilimi büyürken geçtiğimiz gün ' "Önce uçaklarımız, İstanbul'daki Boğaziçi Köprülerini yok edecek, 3 adet SCALP füzesi fırlatılacak ve ardından onlara 'Şimdi gelebilirsiniz' diyeceğiz" sözleriyle haddini aşan küstah Emekli Yunan Koramiral Egkolfopoulos krizin dozunu artırırken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun  'barış türküleri söyleyelim' sözleri tepki çekti.

Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi geliyor? Bakan Bayraktar resmen duyurdu: Yaz, kış saati uygulaması geri mi... Haberi Görüntüle

YUNANİSTAN TEHDİTLER SAVURUKEN İMAMOĞLU: KARDEŞLİK TÜRKÜLERİ SÖYLEYELİM

Yunanistan'ın Adaları silahlandırıp cahil cesaretiyle Türkiye'ye küstahça tehditler savururken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, ‘Göç Senfonisi – Karanlık Sular’ adlı eserin dünya prömiyerindeki skandal sözleri tepki çekti. İşte İmamoğlu'nun tepki çeken kardeşlik türküsü sözleri...

“Dünya, hepimize yetecek kadar büyük. Biz yeter ki barışı, kardeşliği, eşitliği savunalım. Kendimiz için ne istiyorsak, komşumuz için de aynısını isteyelim. Bugün burada olacağı gibi hep bir ağızdan barış ve kardeşlik türküleri söyleyelim. Sesimiz, savaş isteyenlerin seslerini bastırsın. Müzik çok güçlü, evrensel bir dil. Yaraları sarar, travmaları iyileştirir, farklılıkları buluşturur.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading