Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yunan medyasının kini bitmek bilmiyor: Batı devletleri Türkiye'de Erdoğan'ın ertesi gününü yaşamayı çok istiyor

Yunan medyasının kini bitmek bilmiyor: Batı devletleri Türkiye'de Erdoğan'ın ertesi gününü yaşamayı çok istiyor

Türkiye'de seçim sathına girilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtı politikalar üretmeye ve Türkiye'deki muhalefeti yönlendirmeye devam eden uluslararası basından yine aşağılık bir analiz geldi. Yunan İn.gr gazetesi, 'Erdoğan'ı kimler istiyor? Kimler istemiyor?" başlıklı haberinde "Batı devletleri Türkiye'de Erdoğan'ın ertesi gününü yaşamayı çok istiyor." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Türkiye seçim sathına girerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerine oynayan Batı medyası yine aşağılık bir analiz yazısı kaleme aldı.

Bursa 19 Mart su kesinti listesi! BUSKİ duyurdu: Bursa'da Nilüfer,... Haberi Görüntüle

KİMLER ERDOĞAN'I İSTİYOR?

Yunanistan'da yayın yapan  İn.gr gazetesi Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili yeni bir analiz haberi yayımladı. Habere "Kimler Erdoğan'ı iktidarda istiyor ve neden? Kimler de istemiyor?" başlığını atan Yunan gazetesi, dünyanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bakışını gözler önüne serdi. 

Son dakika... Yunan gemisi Yemen açıklarında vuruldu: Kayıp ve yaralılar... Haberi Görüntüle

RUSYA VE PUTİN ERDOĞAN'I DESTEKLİYOR

Yaklaşan seçimlerle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'de bir kez daha ipi göğüslemeye yakın olduğunu vurgulayan gazete, özellikle Rusya'nın ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçilmesini istediğini söyledi. Bunun nedeni olarak da Türkiye'nin Ukrayna ile savaşta olan Rusya'ya dünyanın diğer ülkeleri gibi yaptırım uygulamaması işaret edildi. 

Büyük operasyon öncesi ziyaret! Bakan Güler Irak sınırında incelemede bulundu! Haberi Görüntüle

ARAP DÜNYASI ERDĞAN İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAYI TERCİH EDİYOR

Türkiye'nin son dönemlerdeki Arap dünyasıyla yakınlaşmasına değinen gazete, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarının devam etmesinin Arap ülkeleri tarafından da istenildiğini belirtti. Gazete,  "Arap devletleri, Türkiye'nin Orta Doğu'daki rolünden rahatsız olabilir ama her türlü anlaşmazlığı bir kenara bırakıp Erdoğan ile iş birliği yapmayı tercih ettikleri de açık." ifadelerini kullandı. 

ABD'ye firar eden yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında flaş... Haberi Görüntüle

'BATI DEVLETLERİ ERDOĞAN'IN ERTESİ GÜNÜNÜ TÜRKİYE'DE YAŞAMAYI ÇOK İSTİYOR'

Yunan gazetesi ABD ve Batı dünyasının ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarını sürdürmesini kesinlikle istemediğini söyledi. Gazete bu düşünce için iddialı bir cümle kurarak "Amerikan haberleşme ağına göre Batı devletleri Erdoğan'ın ertesi gününü Türkiye'de yaşamayı çok istiyor." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading