Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yunan büyükelçiden Türkiye itirafı! 'Çavuşoğlu ile görüşmek için resmen yalvardık'

Yunan büyükelçiden Türkiye itirafı! 'Çavuşoğlu ile görüşmek için resmen yalvardık'

Yunanistan'ın Finlandiya Büyükelçisi Georgios Aifants, 2019'da dönemin Dışişleri Bakanı Giorgos Katrougalos'un Helsinki'de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşebilmek için resmen yalvardıklarını ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Türkiye ile Yunanistan arasındaki Ege gerilimi Yunan provokasyonlarının etkisinde artarak devam ederken, dün Girit TV'de konuşan Yunanistan'ın Finlandiya fahri büyükelçisi Georgios Aifants, Türkiye hakkında açıklamalarda bulundu. 

CHP'de kiriz üstüne kiriz: CHP'li doktor Kerimoğlu, İmamoğlu'na teşhisi koydu:... Haberi Görüntüle

'GÖRÜŞMEK İÇİN RESMEN YALVARDIK'

Sabah'ın haberine göre, 2019 yılında Dışişleri Bakanlığı görevlerine ilişkin anılarını anlatan Aifantis, Avrupa Konseyi Zirvesi'nde dönemin Dışişleri Bakanı Giorgos Katrougalos'la birlikte Helsinki'de olduğu bir dönemde yaşanan bir olaydan bahsetti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmek istediklerini belirterek, "Katrougalos, Çavuşoğlu ile bir toplantı için resmen ona yalvardı" sözlerine yer verdi.

Milli Savunma Bakanı Güler: Terör örgütünün kökünü kazıyacağız Haberi Görüntüle

ÇAVUŞOĞLU HAYIR CEVABI VERDİ

Bir yerde oturup konuşmayı isteyen Katrougalos'a Bakan Çavuşoğlu'nun "Hayır" cevabını verdiğini ifade eden Aifants, uzun uğraşlar sonucunda Çavuşoğlu'nun akşam 10'a saat verdiğini dile getirdi.

Aifants, akşam saat 10'da Bakan Çavuşoğlu ile görüşebilmek için hazırda beklediklerini dile getirdi.

Yargıtay bugün yeni başkanını seçiyor: Başkan Mehmet Akarca'nın görev süresi... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'YE KARŞI DİLENCİ OLUYORUZ' 

Bakan Katrougalos, 2019 eylüldeki seçimlere zarar vermemesi için Bakan Çavuşoğlu'na yalvarmaya gelmişti" diyerek bir öz eleştiride bulunup "Türkiye'ye karşı dilenci oluyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading