Yandex Metrica

Yunan basınının tek gündemi Abdülhamid Han oldu! Yeni iddia ortaya attılar

Yunan basınının tek gündemi Abdülhamid Han oldu! Yeni iddia ortaya attılar

Dünyada sadece 5 tane olan ve birisi Türkiye'de bulunan Abdülhamid Han Sondaj Gemisi'nin hedefine doğru yola çıkması Yunanistan'da yankılarını sürdürüyor. Yunan basını bir kez daha Abdülhamid Han'ı manşetine alarak yeni bir iddia ortaya attı.

Gündem

23.01.2024, 19:41

Yunanistan'da gündem bir kez daha Türkiye oldu. 9 Ağustos günü görevine başlayan Abdülhamid Han Sondaj Gemisi hakkında Yunan basını tarafından yeni bir iddia ortaya atıldı. 

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE SAKİN GÖZÜKÜYOR'

Rotası kesin olarak açıklanan gemi buna rağmen yine Yunanistan gündemini işgal etmeye devam ediyor. 

Gün aşırı gemi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atan Yunan basını şimdi de Türkiye'nin 'sakin gibi' görünmeyi tercih ettiğini yazdı.

Ta Nea Gazetesi birinci manşetten verdiği haberde Türkiye'nin uluslararası toplumun tepkisinden kaçınmak için 'sakin' gözüktüğünü iddia etti. 

Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Tokat’ta deprem fırtınası sonrası Naci Görür'den uyarı: Güneybatıdakiler dikkatli olmalı Haberi Görüntüle

'ANKARA DOĞU AKDENİZ'DE RİSKTEN KAÇINIYOR' İDDİASI

'Türk sondaj kulesinin rotasını değiştirme riski' başlıklı haberde şu ifadeye yer verildi: 

Ankara Doğu Akdeniz'de yüksek yoğunluklu bir senaryoyu şimdilik riske atmaya istekli görünmüyor.

Diğer yandan Atina'nın tüm senaryoları değerlendirdiği ve teyakkuzda olduğu iddiası yinelendi. 

Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Bakan Yerlikaya duyurdu: 4 ilde DEAŞ'a BOZDOĞAN operasyonu düzenlendi! Haberi Görüntüle

15 AĞUSTOS İDDİASI YALAN ÇIKTI

Ta Nea Gazetesi daha önce de 'Türkiye'nin 15 Ağustos planı' başlıklı haberinde bir iddia ortaya atmıştı. 

Söz konusu haberde FETÖ ve PKK terör örgütü üyelerinin kaçış rotası olan Evros ve ona yakın adaların çevrelerinde çalışma yapılacağı iddia edilmişti. 

Yunanistan'da kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi haline gelen haberde şu ifadelere yer verilmişti:

Abdülhamid Han Gemisi şu ana kadar endişe kaynağı olmayan alanlarda hareket ediyor olsa da, dördüncü senaryo beklemede olduğu için Milli Savunma Bakanlığı'ndaki yetkililer rahatlayabileceklerini düşünmüyorlar.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading