Yandex Metrica

Yunan basınının gündeminde yine Türkiye var! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi yeniden inşa etti'

Yunan basınının gündeminde yine Türkiye var! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'yi yeniden inşa etti'

Yunanistan'ın Ege'deki provokasyonları devam ederken Türkiye ile gerilim gün geçtikçe artıyor. Yaşanan gerilimler ile beraber Yunan basınından dikkat çeken bir Erdoğan analizi geldi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Yunanistan'ın gündeminde günlerdir Türkiye var. Yerli balistik füze Tayfun, Yunan basınında geniş yer bulurken aynı zamanda dikkat çeken bir Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye analizi geldi. 

Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç Efendi öldü mü? Hasan Efendi neden öldü, kaç... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE, DOĞU İLE BATI ARASINDA NASIL DENGE KURUYOR? 

Yunan Ta Nea Gazetesi, 'Türkiye Doğu ile Batı arasında nasıl bir denge kurmaya çalışıyor?' başlıklı haberinde Türkiye'nin gelişim ve değişim sürecini mercek altına aldı.

Haberde Türkiye'nin 1940'lı yılların sonunda Sovyet tehdidi sebebiyle ABD'ye yaklaştığını ve daha sonra NATO'ya girdiği hatırlartıldı. 

Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN TÜRKİYE'Yİ YENİDEN İNŞA ETTİ'

Türkiye'nin bu politikasının değiştiğine dikkat çeken Ta Nea'nın haberinde şu ifadelere yer verildi: 

2003'te iktidara geldiğinden bu yana Recep Tayyip Erdoğan, yeni arkadaşlar edinmekte özgür olan bağımsız bir güç olarak Türkiye'yi yavaş yavaş yeniden inşa etti.

1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan o baharat 1 avucu altın değerinde! İşte kilosu 600 bin TL olan... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN'IN POLİTİKASI UKRAYNA'DAKİ SAVAŞLA BÜYÜK BİR SINAVDAN GEÇİYOR'

"Erdoğan'ın politikası, Ukrayna'daki savaşla büyük bir sınavdan geçiyor" sözlerine yer verilen haberde Erdoğan'ın bir yandan Rusya'nın işgalini kınadığını bir yandan da Moskova'ya yönelik yaptırımlara katılmaktan kaçındığı belirtildi. 

Diğer yandan haberde, Türkiye'nin bu süreçte Rus şirketlerini, yatırımlarını ve turistlerini ülkeye kabul ettiği belirtildi. 

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

'ERDOĞAN DÜZİNELERCE DİPLOMATİK MİSYON AÇTI'

Türkiye'nin etki alanını genişlettiği belirtilen haberde 'Erdoğan, Afrika ve Latin Amerika'da düzinelerce diplomatik misyon açtı' sözlerine yer verildi. 

Aynı haberde 'Erdoğan, Türkiye'yi, başta Orta Asya'ya odaklanan Çin liderliğindeki uluslararası bir güvenlik kurumu olan Şanghay İşbirliği Örgütü'ne katılan ilk NATO üyesi yapma sözü verdi' ifadeleri yer aldı.

15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele verdi: FETÖ'cü Albay itirafçı oldu! 15 Temmuz'dan sonra kritik birimlerde çalışmış! Ankesör aramaları onu ele... Haberi Görüntüle

'BU YAKLAŞIMLAR EKONOMİK OLARAK FAYDA SAĞLIYOR'

Erdoğan'ın bu yaklaşımının Türkiye'ye fayda sağladığına da yer verilen haberde, 'En azından şimdilik finansal olarak karşılığını veriyor gibi görünüyor' sözleri kaydedildi. 

Haberde Ağustos ayında Erdoğan ve Putin'in ekonomik işbirliğini genişletme konusunda anlaştıklarının altı çizildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading