Yandex Metrica

YSK kesin aday listesini açıkladı! AK Parti'de 3 isim değişti

YSK kesin aday listesini açıkladı! AK Parti'de 3 isim değişti

Seçimlere kısa bir süre kalırken aday listesi açıklandı. AK Parti'nin milletvekili aday listesindeki üç isim değişti. Partinin MKYK üyesi ve eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul 3. Bölge 8. sırada aday gösterildi. Öte yandan YSK, oy pusulasındaki sıralamaya son şeklini verdi. 8 Nisan'da kura ile belirlenen ittifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerinde değişiklik yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:45

Yüksel Seçim Kurulu'nun 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin kesin aday listesi yayımlandı.

YSK kararına göre, AK Parti'nin geçici aday listesindeki İstanbul ve Samsun seçim çevresinden üç isimde değişikliğe gidildi.

Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti yemekleri listesi yayınlandı! Türk mutfağından 5 yemek birden listede Türkiye listenin baş tacı oldu! Dünyanın en iyi kuzu eti... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'DE 3 İSİM DEĞİŞTİ

İstanbul 3. Bölge seçim çevresinde 8. sırada aday gösterilen Necmi Kadıoğlu'nun yerine AK Parti MKYK üyesi ve eski AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul 1. Bölge seçim çevresinde 33. sırada aday gösterilen Mustafa Naim Yağcı'nın yerine de Muhammet Enes Savaş aday yapıldı. Samsun seçim çevresinde 8. sırada aday gösterilen Kadir Kayan'ın yerine ise Uğur Etli'nin adaylığı açıklandı.

Seçimde oy pusulası tam bir metre

Akaryakıta bayram güncellemesi geldi! 11 Nisan Perşembe 2024 akaryakıt fiyatlarında son durum! Benzin, motorin ve LPG fiyatları Akaryakıta bayram güncellemesi geldi! 11 Nisan Perşembe 2024 akaryakıt fiyatlarında... Haberi Görüntüle

CUMHUR İTTİFAKI PUSULANIN KAÇINCI SIRASINDA?

Öte yandan YSK, oy pusulasındaki sıralamaya son şeklini verdi. 8 Nisan'da kura ile belirlenen ittifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerlerinde değişiklik yapıldı. Buna göre, kesinleşen pusulanın 6. sırasında BBP, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve MHP'den oluşan "Cumhur İttifakı" bulunuyor.

Seçimde oy pusulası tam bir metre - 1

Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi? Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKI 15. SIRADA

CHP ve İYİ Parti'den oluşan "Millet İttifakı" ise pusulanın 15. sırasında yer alıyor. Adalet Partisi ve Zafer Partisi'nden oluşan "Ata İttifakı" ise pusulanın 16. sırasında kendine yer buldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading