Yandex Metrica

Sitede Ara

Yönetim Kurulu üyesi yalan iddialara teker teker yanıtladı: SADAT'ın askeri kampları yok! Silahlı eğitim verilmiyor! Afganistan'a turistik gezi bile yapılmadı

Yönetim Kurulu üyesi yalan iddialara teker teker yanıtladı: SADAT'ın askeri kampları yok! Silahlı eğitim verilmiyor! Afganistan'a turistik gezi bile yapılmadı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun provokasyon içerikli SADAT baskınına yanıt en üst perdeden geldi. SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür, CHP'nin yayın organında şirketin faaliyetlerini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:17

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, provokasyonlara zemin hazırlamak için SADAT'ın önüne gitmiş, orada yalan açıklamalarda ve kanıtı olmayan iddialarda bulunmuştu. 

SADAT Yönetim Kurulu üyesi Ersan Ergür ise bu iddiaları, CHP'nin yayın organı Sözcü'de çürüttü. Saygı Öztürk ile bir söyleşi yapan Ergür, SADAT'ın faaliyetlerini teker teker anlattı.

Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild fuarına nerede, nasıl gidilir? Turkeybuild ne zaman başlayacak? TÜYAP Fuar tarihi ne zaman? Turkeybuild... Haberi Görüntüle

ÜLKENİN YEREL VE MİLLİ YAPISINA UYGUN EĞİTİM VERİLİYOR

SADAT'ın paramiliter bir yapı olmadığını kaydeden Ersan Ergür, şirket bünyesinde yürütülen çalışmalar hakkında şunları söyledi:

"Askeri sistem içerisinde danışmanlık şirketleri var. Bu şirketlerde ilgili ülkelerin silahlı kuvvetlerine, emniyet birimlerine eğitim, donatım, danışmanlık hizmeti vererek o ülkenin kendi yerel ve milli yapısına uygun bir eğitim algısının tatbik edilmesine ve yerleştirilmesine yardım eden, fikir ortaya koyan kurumlardır. SADAT özel askeri danışmanlık savunma şirketidir. Sahada, silahlı grupları alıp eğiten, çatışmaya giren bir yapı değil."

Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Taciz ateşi cezasız kalmadı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

"HERHANGİ BİR KURULUŞ SİLAHLI EĞİTİM VERMEYE KALKARSA KARŞISINDA EMNİYET GÜÇLERİNİ BULUR"

SADAT'ın Türkiye içerisinde silahlı eğitim kampları bulunduğu iddiasına da yanıt veren Ergür,  "SADAT'ın Türkiye içerisinde eğitim kampları ve eğitim verdiği yer yok. Türkiye'deki mevzuat buna uygun değil zaten. Herhangi bir kuruluş Türkiye'de silahlı bir eğitim vermeye kalkarsa karşısında Emniyet güçlerini bulur. Afganistan'da SADAT'ın hiçbir faaliyeti yok. Üyeleri adım atmamıştır. Devletin istihbarat birimleri var." ifadesini kullandı.

Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Bor zararlı mı, tüketirsek ne olur? Bor nedir? Haberi Görüntüle

"SADAT'IN AFGANİSTAN'A TURİSTİK GEZİSİ DAHİ OLMADI"

Konuşmasında, SADAT'ın Afganistan ile en ufak bir bağlantısı olmadığına ve uluslararası ticari faaliyetlerine de değinen Ersan Ergür, konuya ilişkin şunları söyledi:

"SADAT'ın Afganistan'la bir bağlantısı olmadığı gibi giriş-çıkışı, turistik gezisi dahi olmamıştır. Afganistan'dan gelenlerle bizi ilişkilendiriyorlar. SADAT'ın onlarla ilgili eyleme girebilmesi için bu alana gidecek, kılavuzluk yapacak ekipleri olması ve alıp buraya gelmesi gerekir. Devlet biliyor: Onlar İran'a geliyor. İran hükümeti, Türkiye sınırına bırakıyor ve oradan da Türkiye'ye giriyorlar. Bunların SADAT'la bir ilgisi yok.  Biz, bu işlerde parmağımızın olmadığını ispatlamakla yoruluyoruz.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

"TEK HEDEFİMİZ ÜLKEMİZİN EKONOMİK VE ULUSAL ANLAMDA KONUMUNUN YÜKSELMESİ"

"SADAT ticari bir kuruluş. Kurucuları 28 Şubat'ta Türk Silahlı Kuvvetleri'nden atılan subay ve astsubaylardır. Çalışanlarımız alanında uzman kişiler. Kurucuları asker ama sadece askeri eğitimleri askerler veriyor. Biz kendi halinde, vatanını, milletini seven insanlarız seçimlere gölge düşürecek faaliyette bulunur muyuz? Tek hedefimiz İslam ülkeleri nezdinde ülkemizin ekonomik, ulusal anlamda konumunun yükselmesi, ekonomik refah seviyesine katkı sağlayacak faaliyetler ortaya koymaktır. Ülkemize döviz kazandıran, vergisini veren, denetlenebilen şeffaf bir şirketiz. Yapılan denetlemelerde gayri meşru faaliyet, eylem, evrak bulunamaz.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading