Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yola çıkacaklar bu haberi okumadan hareket etmeyin! İşte İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar!

Yola çıkacaklar bu haberi okumadan hareket etmeyin! İşte İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar!

1 Mayıs nedeniyle İstanbul'da kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar, İstanbul Valiliği tarafından duyuruldu. İşte İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar!

Gündem

23.01.2024, 19:12

İstanbul Valiliği, Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlenecek 1 Mayıs kutlaması nedeniyle kent genelinde 06.00 itibarıyla kapatılan yolları ve alternatif güzergahları açıkladı. İşte detaylar...

2024 Uşak Belediyesi iftar çadırı kuruldu mu? Uşak'ta iftar çadırı... Haberi Görüntüle

BEYOĞLU'NDA KAPATILAN YOLLAR

Yapılan açıklamaya göre Beyoğlu ilçesinde kapatılan yollar şöyle: "Sıraselviler Caddesi, Tak-ı Zafer Caddesi, Sadri Alışık Sokak, Atıf Yılmaz Caddesi, Balo Sokak-Turnacı Başı Caddesi-Zambak Sokak-Meşelik Sokak, Yeni Çarşı Caddesi-Kumbaracı Yokuşu, Asmalı Mescid Caddesi, Meşrutiyet Caddesi, Hamal Başı Caddesi, Kamer Hatun Caddesi, İlk Belediye Caddesi, Ensiz Sokak, İnönü Caddesi, Mete Caddesi."

Belirlenen alternatif güzergahlar ise şöyle:

"Refik Saydam Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı, Meclis-i Mebusan Caddesi, Tersane Caddesi, Mebusan Yokuşu, Boğaz Kesen Caddesi, Defterdar Yokuşu."

İstanbullunun parası ile arsa almışlar! Fatih Keleş'in Ekrem İmamoğlu'nun babası... Haberi Görüntüle

ANADOLU YAKASI KAPATILAN YOLLAR

Anadolu Yakası'nda saat 06.00'dan itibaren kapatılan yollar ise şöyle: "Turgut Özal Bulvarı (Maltepe - Kartal Sahil Yolu) (Küçükyalı Maltepe Evlendirme Dairesi önü ile Kartal Çanakkale Caddesi Kavşağı arasında kalan kısım) ve bu caddeye çıkan tüm sokaklar."

Alternatif güzergah olarak ise D-100 Karayolu ile Maltepe Bağdat Caddesi olarak duyuruldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading