Yandex Metrica

Yine metrobüs arızası! İstanbullular İBB'ye isyan etti

Beylikdüzü’nde yaşanan metrobüs arızası nedeniyle uzun kuyruklar oluştu. Metrobüslerden inen vatandaşlar duraklara yürüyerek ulaştı. Uzun süre bekleyen vatandaşlar isyan etti.

Gündem

23.01.2024, 19:23

Beylikdüzü’nde akşam saatlerinde yaşanan metrobüs arızası duraklarda yoğunluğa neden olurken, uzun süre bekleyen vatandaşlar isyan etti. İstanbul’da son dönemde sık sık yaşanan metrobüs ve otobüs arızalarına bir yenisi daha eklendi. Metrobüslerde yaşanan arızlar nedeniyle vatandaşlar sürekli mağdur oluyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Seçimlerin ilk kazananı sandıktır' Haberi Görüntüle

VATANDAŞTAN İBB’YE TEPKİ! SÜREKLİ MAĞDURUZ

Metrobüslerde yaşanan arıza sonrası İstanbullular duraklarda metrobüs bekledi. Vatandaşlar, sürekli yaşanan metrobüs arızaları sebebiyle uzun süre duraklarda beklenmek zorunda kalıyor.

Bazı vatandaşlar mterobüs arızlarına tepki göstererek, “Bu arızalar nedeniyle saatlerce duraklarda kalıyoruz. Bu araçların kontrollerini yapmak bu kadar zor olmasa gerek. Sürekli mağdur oluyoruz” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading