Yandex Metrica

Yine kayıpları oynadı! İmamoğlu Fikirtepe'ye 1 gün sonra geldi

Yine kayıpları oynadı! İmamoğlu Fikirtepe'ye 1 gün sonra geldi

Dün akşam saatlerinde, Fikirtepe'de meydana gelen patlama sonrasında çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti. Vali Yerlikaya, olayın ardından direkt yangın yerine gelirken, Ekrem İmamoğlu yangından 1 gün sonra olay yerinde incelemelerde bulundu.

Gündem

23.01.2024, 19:55

İstanbul'un Kadıköy ilçesi Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak'ta dün akşam saatlerinde bir binada sesi geniş bir bölgeden duyulan büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada çıkan yangında 1'i çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Olayın ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bölgeye hareket ederek incelemede bulundu.

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU OLAY YERİNE BİR GÜN SONRA GELDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ise patlamanın yaşandığı saatlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapmakla yetindi. Olay yerine ise 1 gün sonra geldi.

İmamoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul Fikirtepe’deki 3 katlı binada patlama nedeniyle çıkan yangın kontrol altına alındı. İlk tespitlerimize göre patlama doğal gaz kaynaklı değil. Maalesef yangında can kaybı da var. Olayın nedeni Emniyet Teşkilatımızın raporu ile netleşecek."

Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Nisan ayında sıcaklık rekoru! 39 dereceyi gördüler Haberi Görüntüle

FELAKET ANLARINDA KAYIPLARI OYNUYOR

Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz kış aylarında İstanbullu kar yağışıyla mücadele ederken bir balıkçıda İngiliz Büyükelçiyle yemek yemiş, sel felaketinde ise Bodrum'a tatile gitmişti. Tatil dönüşünde kendisine yöneltilen eleştirileri, "Tatil bazı insanlara yakışmıyor ama bana yakışıyor." şeklinde yanıtlamış, kendisine oy veren vatandaşları bir kez daha hüsrana uğratmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading