Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yine CHP yine taciz! Bodrum Belediyesi görevden almak zorunda kaldı

Yine CHP yine taciz! Bodrum Belediyesi görevden almak zorunda kaldı

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü, alkollüyken 'taciz' ve 'darp' suçuna karıştığı iddiasıyla görevden uzaklaştırıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:07

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü S.A., belediye personeli M.A.'yı bir restoranda taciz ve darp ettiği iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldı. S.A. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. İşte detaylar...

2023 yılında bebeklere en çok hangi isim verildi! En popüler... Haberi Görüntüle

ÖNCE TACİZ SONRA DARP!

DHA'nın haberine göre, Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü S.A., dün gece Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan bir restorana gitti. Alkollü olduğu ileri sürülen S.A., o sırada restoranda bulunan belediye personeli M.A. ile karşılaştı. S.A., iddiaya göre, M.A.'ya tacizde bulunup, darbetti. Durum karşısında panikleyen M.A. restoranın tuvaletine kaçıp, durumu polise bildirdi. Olayın ardından ifadesi alınan S.A. serbest bırakılırken, darp raporu alan M.A. ise şikayetçi oldu.

Yerel seçimlere son 15 gün kaldı! AK Partili Osman Nuri... Haberi Görüntüle

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Bodrum Belediyesi'nce olayın ardından yaptığı açıklamada S.A.'nın görevden uzaklaştırıldığı belirtilerek, "Bodrum Belediyesi'nde görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak idari soruşturma başlatılmıştır. İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading