Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'nu eleştirip CHP'yi yerin dibine soktu: Erdoğan yine bizi dozer gibi ezecek

Yılmaz Özdil Kılıçdaroğlu'nu eleştirip CHP'yi yerin dibine soktu: Erdoğan yine bizi dozer gibi ezecek

Katıldığı televizyon programında konuşan Yılmaz Özdil, CHP'nin sürekli başarısız olmasına ve seçmenlerinin hayal kırıklığına uğradığına değinirken 'Tele1 seyrederseniz, Cumhuriyet gazetesi okursanız dersiniz ki AK Parti bitmiş ya, CHP ilk seçimde yüzde 90'la seçimi kazanır. Bizim gazete ve televizyonlarımız halka yalan söylüyor, ve bunu tüm CHP'li vekiller biliyor. Erdoğan yine üstümüzden dozer gibi geçecek.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:44

Gazeteci Yılmaz Özdil, Nokta TV'de Ezgi Pekşen'in sunduğu programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken CHP'nin içinde bulunduğu kötü durumu anlattı.

"Tele1 seyrederseniz, Cumhuriyet gazetesi okursanız dersiniz ki AK Parti bitmiş ya, CHP ilk seçimde yüzde 90'la seçimi kazanır." diyerek CHP seçmenine seslenen Yılmaz Özdil, şu ifadeleri kullandı; ''Sonra ne oluyor, geliyor seçimde herkes karalar bağlıyor, özellikle bu ülkenin gençleri her defasında bu hayal kırıklığına uğramanın neticesinde ülkeyi terketme noktasına geliyor. Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan tüm CHP milletvekillerini yok ettiler partiden. Adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler, böyle parti olur mu?"

27 Mart Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman mitingi saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

'ÜZERİMİZDEN DOZER GİBİ GEÇMEYE DEVAM EDECEK DERSİN'

CHP'de Atatürkçü geçinenlerin halka yalan söylediğini ifade eden Özdil, "Siz gazetecilik yapmanız gerekirken kendi kişisel menfaatleriniz gereği halka yalan söylüyorsunuz. Ekmelettin İhsanoğlu'nu bu topluma, Atatürkçü CHP'ye kakalayan kitle, bugün genel merkezin talimatıyla, Atatürkçü gazeteci ayaklarıyla topluma ders vermeye çalışıyor. Ve bu anlattıklarımı CHP'nin bütün milletvekilleri biliyor. Bütün il ve belediye başkanları biliyor. Kimse buna sesini çıkarıyor mu, çıkarmıyor. O zaman adam üzerimizden dozer gibi geçmeye devam edecek dersin." dedi.

1 Nisan resmi tatil mi, seçim sonrası okul var mı?... Haberi Görüntüle

'TUNCELİ'DEN ADAY OLSANA KARDEŞİM'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştiriler yapan Özdil, vekillerin aday gösterildiği illere dikkat çekerek, "Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum'dan sandık güvenliği vurgusu: 'Yine kazandık, aramızda kalsın öndeyiz... Haberi Görüntüle

'BANA KIZIYORLAR'

Bu tip konuşmaları yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de ifade eden Yılmaz Özdil, "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading