Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar'ın 'ARTI 1' kavgası

Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar'ın 'ARTI 1' kavgası

Artı 1 TV'yi kuran kişinin Avusturya'da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz olduğunun ortaya çıkması Yılmaz Özdil-Uğur Dündar kavgasıyla sonuçlandı.

Gündem

20.03.2024, 06:19

ABD yargısınca 133 milyon dolardan fazla kara para aklamakla suçlanan ve geçtiğimiz günlerde Avusturya'da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz, Türkiye'de gazeteciler Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar'ı birbirine düşürdü. 

ABD'nin Utah savcılığınca hazırlanan iddianameye atıf yaparak Korkmaz'ın Türkiye'de Artı 1 TV'yi kurduğunun ortaya çıktığına işaret eden Yılmaz Özdil, Dündar'ın bu konudan neden hiç bahsetmediğini sorunca 28 Şubat'ın kelle avcısını küplere bindirdi. 

Tele 1 televizyonunda Tuncay Mollaveisoğlu'nun programına katılan Uğur Dündar, "Yılmaz Özdil, benim cenazeme gelmeyeceksin. Sana hakkımı helal etmiyorum. Sen nasıl olur da benim şerefime namusuma ima yollu laf söylersin. Ayıp değil mi? Utan be utan... Yazıklar olsun sana, yerin dibine gir. Karşıma çıkarsan çok fena yaparım" dedi. 

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Dündar'ı hedef almış ve şunları yazmıştı: "SBK’nın (Sezgin Baran Korkmaz) kafakola aldığı gazetecileri, kime hangi televizyonu kurdurduklarını biliyorum ama söylemem demedim, aksine açık açık söylüyorum, ABD’deki iddianamede yazıyor... Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazeteciler niye bu mevzudan hiç bahsetmiyor diye soruyorum." 

"Dürüst ve güvenilir (!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!" 

NETİCEDE KANAL KİMİNMİŞ?
Dündar'ın TV ekranındaki sert tepkisi sonrası yeni mesajlar paylaşan Yılmaz Özdil, "SBK iddianamesinde yazılanları sordum, Tele1'de değerli ağabeyim Uğur Dündar'la Tuncay Mollaveisoğlu beni eleştiriyor, sormayayım o halde..." diye yazdı. 

Buna Twitter hesabından cevap veren Uğur Dündar ise "Açık açık yazacaksın, sen benim ne kadar namuslu olduğumu bilen 2-3 kişiden birisin, sen nasıl ima yollu da olsa çamur atmaya yeltenirsin? Kötü kalpli... Nedenini de biliyorum İsmail Saymaz'a takmış..." mesajını paylaştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından Yılmaz Özdil yaptığı son paylaşımda ise "Neticede kanal kiminmiş?" sorusunu yöneltti.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading