Yandex Metrica

Yılın ikinci MGK toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı

Yılın ikinci MGK toplantısı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başladı

2022 yılının ikinci MGK Güvenlik Kurulu toplantısı Beştepe'de başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantıda Rusya ile Ukrayna krizi başta olmak üzere birçok konu görüşülecek.

Gündem

23.01.2024, 22:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Milli Güvenlik Kurulu (MGK) ulusal ve bölgesel güvenlik gündemi ile Beştepe'te toplandı. 

İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu: 32 kişi enselendi İstanbul'da organize suç örgütü operasyonu: 32 kişi enselendi Haberi Görüntüle

UKRAYNA-RUSYA SAVAŞI GÜNDEME GELECEK 

Bu yılın ikinci MGK toplantısında, perşembe günü Erdoğan'ın da katılacağı Brüksel'deki Olağanüstü NATO Liderler Zirvesi öncesi Rusya ile Ukrayna savaşı ile ilgili değerlendirme yapılacağı bildirildi. 

İki ülke arasında barışın sağlanması için yürütülen diplomasi trafiği ve çalışmalar gündeme gelecek. Diğer yandan Türkiye'nin bölgeye yönelik insani yardımlar da masaya yatırılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile görüşecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesi ne zaman? Erdoğan Özgür Özel ile... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE GÖRÜŞÜLECEK

Terörle mücadele operasyonları ise bugün gündeme gelecek olan başka bir konu olacak. MGK toplantısında PKK, FETÖ ve DEAŞ başta olmak üzere terör örgütleri ile mücadele konuşulacak. 

Bölgesel gelişmeler de MGK toplantısının ana gündem maddelerinden birini oluşturuyor. 

Türkiye ile KKTC'nin Ege ve Doğu Akdeniz'de uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarının korunmasına yönelik çalışmalar da değerlendirilecek. 

Beştepe'deki MGK toplantısının bitmesinin ardından yazılı açıklama yapılacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading