• G.ALTIN

    4.345,98

  • DOLAR

    39,2169

  • EURO

    45,2700

  • BIST 100

    9.311,88

  • BITCOIN

    $105.932

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başıboş sokak köpeği dehşeti: Parçalanmaktan son anda kurtuldu ölümden döndü

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde başıboş sokak köpeği dehşeti: Parçalanmaktan son anda kurtuldu ölümden döndü

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nde Gözde Aydın adlı öğrenci, 20 köpeğin saldırısına uğradı. Üniversite yönetimi, kampüsün köpek barınağı haline gelmesi ve öğrenci güvenliği konusunda eleştiriliyor.

Türkiye'nin kanayan yarası haline gelen ve bir türlü çare bulunamayan başıboş sokak köpeği dehşeti insanların hayatlarını tehdit etmeye devam ediyor.

Başıboş sokak köpeği dehşetin son örneği Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü içerisinde yaşandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü içerisinde bulunan başıboş köpekler, bir öğrenciye saldırdı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde bir öğrenci Davutpaşa Kampüsü’nde köpek saldırısına uğradığını paylaştı.

''BEN BUGÜN SEVGİLİ OKULUMUN DAVUTPAŞA KAMPÜSÜNDE 20 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADIM''

''Ben bugün sevgili okulumun Dauvtpaşa kampüsünde 20 köpeğine saldırısına uğradım'' diyen Gözde Aydın adlı öğrenci, yaşadığı korkuyu şu sözlerle anlattı;

''Seslenmedim, oynamadım, görmedim bile. Kütüphane durağında 41at otobüsünden inip teknopark tarafına yürürken 20 köpek bana doğru koşarak bağırarak saldırdılar. Bacağımdan ısırdılar kolumu+ çekiştirdiler can havliyle tek yapabildiğim bağırmak ve yardım istemekti.''

''HİÇBİR GÜVENLİK BİRİMİ YOKTU''

Hiçbir güvenlik birimin olmadığını belirten Gözde Aydın, ''Hiçbir güvenlik birimi yoktu. Çığlıklarımı duyup yardıma gelen bir aile beni hastane hastane dolaştırdılar. Bugün yaşadığım bu olaydan kimler sorumluysa sonuna kadar hakkımı arayacağım.'' dedi.

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ SESSİZ

Daha önce de benzer hadiselerin yaşandığı Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yetkililerin konuyla ilgili sessiz kalmaları ve başıboş köpek sorıunu ile ilgili herhangi bir tedir almaması eleştiri konusu oldu.

Gözde Aydın isimli öğrencinin paylaşımlarının altına çok sayıda yorum gelirken kullanıcılar okul yönetimine büyük tepki gösterdi.

Bu tarz vakaların artması üzerine 'Başarıdan çok köpek saldırılarıyla haber olan üniversite' şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

Avatar
Recep KIYATSIL