Yandex Metrica

Yerli ve milli otomobil TOGG'dan sonra sıra onda! Milli Tank seneye orduya teslim edilecek

Yerli ve milli otomobil TOGG'dan sonra sıra onda! Milli Tank seneye orduya teslim edilecek

Yerli ve milli otomobil TOGG, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle ilk defa banttan indirilmiş ve 61 yıllık hayal gerçek olmuştu. TOGG'un ardından gelecek yerli ve milli proje ise Tosyalı Holding Yönetimi Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı tarafından açıklandı. Tosyalı yeni projenin gelecek yıl sunulacağını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:00

29 Ekim, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 99. yılında yerli ve milli otomobil TOGG, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle banttan indirilmişti. 

Açılışın ardından yerli otomobilin mimarları merak edilen soruları cevapladı. TOGG ortaklarından Tosyalı Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, 'BMC'yi aldık, Milli Tank'ı da gelecek yıl ordumuzun hizmetine vereceğiz' ifadelerini kullandı. 

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

TAŞIT ENDÜSTRİSİNE BMC İLE GİRDİK 

TOGG'a giriş hikayesini anlatan Tosyalı şu sözleri kaydetti: 

Tosyalı olarak demir çelik sektöründe ana oyunculardan biriyiz. Biz geçtiğimiz yıl BMC’yi satın alarak taşıt endüstrisine girdik. Kaderin cilvesidir ki Togg’un ilk yatırımı kurulurken, ısrarla bu yatırıma girmem teklif edilmişti. Ben ‘Biz demir çelik üreticisiyiz, taşıt endüstrisi bize uzak’ deyip uzak durmuştum. Kader bizi tekrar bu işin içine soktu, demek ki bu anı yaşamak varmış. Bu anı yaşamak, bir yandan da muazzam bir eserle karşınızda olmak...

Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Antalya'daki teleferik faciasında operasyon başarıyla tamamlandı! Mahsur kalanların tamamı kurtarıldı Haberi Görüntüle

HİZMETİ KENDİMİZ VERECEĞİZ 

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da mart ayının sonunda trafiğe çıkmaya başladıktan sonra kendilerine 15 ila 18 aylık süre verdiklerini belirterek şöyle konuştu: 

Bu başarımızı ispatladıktan sonra da yurtdışında, özellikle Avrupa’da hangi ülkelere gideceğimiz noktasında çalışmalara başladık. Ayrıca satış sonrası hizmeti de kendimiz yapmaya karar verdik. Bizim ülkemizde 7 ayrı bölgede 20’ye yakın servis noktamızla, artı mobil servis araçlarımızla biz bu hizmeti vereceğiz.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading