Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yerel seçim öncesi rest! İYİ Parti'den 'büyükşehirler' şartı!

Yerel seçim öncesi rest! İYİ Parti'den 'büyükşehirler' şartı!

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yaklaşık 5 puan fark yiyen Kemal Kılıçdaroğlu'na yerel seçimler öncesi ortağı İYİ Parti'den rest geldi. İYİ Partili Erhan Usta ittifak bazı büyükşehir belediyelerinin İYİ Parti'ye bırakılması şartıyla CHP ile iş birliği yapılabileceğini söyledi.

Gündem

23.01.2024, 21:01

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'dan iş birliği için "büyükşehirler" şartı geldi. CHP ile iş birliği yapılabileceğini söyleyen Usta, iş birliği için büyükşehirler şartını öne sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet PKK'ya, FETÖ'ye teröristlere göz kırpıyor! Haberi Görüntüle

BÜYÜKŞEHİRLER ŞARTI

Fondaş Halk TV'de değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, yerel seçimlerde bazı büyükşehir belediyelerinin İYİ Parti'ye bırakılması şartıyla CHP ile iş birliği yapılabileceğini söyledi.

Kirli ittifaka bir halka daha eklendi! CHP'li adayın ekibinden DEM'li... Haberi Görüntüle

"HEP FEDAKARLIK BEKLENMEZ"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. İş birliği için büyükşehirler şartını öne sürdü. "Geçen sefer de hiçbir tane büyükşehir talep edilmeden sırf işte bugünkü siyasal iklim değişsin diye yapılmış bir işbirliğiydi. Siyasi partiler yan yana geldiğinde hep bir taraftan fedakarlık beklemek olmaz. Benim kişisel fikrim ittifakta anlaşılırsa elbette İYİ Parti'ye de bir kısım büyükşehirlerin bırakılması kaydıyla seçim işbirliği olabilir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading