Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Binali Yıldırım önümüzdeki haftayı işaret etti

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Binali Yıldırım önümüzdeki haftayı işaret etti

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ittifak görüşmelerine ilişkin yaptığı açıklamada Yeniden Refah Partisi konusunda önümüzdeki haftaya işaret etti.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından sonra seçim süreci başladı ve Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gidecek.

Seçimlere kısa bir süre kala partiler arası görüşmeler hız kazandı. HÜDA PAR'IN Cumhur İttifakı'na katılmasının ardından Yeniden Refah Partisi'yle görüşme yapıldı. Yeniden Refah Partisi'nin de Cumhur İttifakı'na katılması söz konusu.

AK Parti Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan gençleri... Haberi Görüntüle

KARAR 1-2 GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'yla istişare sürecinin tamamlandığını, kararın 1-2 gün içinde açıklanacağını duyurdu.

Konuyla ilgili A Haber'e konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Yeniden Refah Partisi konusunda önümüzdeki haftaya işaret ederek şunları ifade etti;

"Seçim takvimi ilerledikçe ittifaklara yönelik çalışmalar da hızlandı.Bu bağlamda çalışmalar yapılıyor. Yeniden Refah Partisi'ne bir ziyaret gerçekleştirdik ve birlikte seçim ittifakı olarak Cumhurbaşkanımızı desteklemek adına birlikte hareket edeceğimiz yönünde bir davet yaptık. Bu davetimiz zannediyorum orada da olumlu yankı buldu ve bu hafta içerisinde bununla ilgili bir gelişme olacak. Onlar da parti merkezimize ziyarette buluancaklar ve bu yönde çalışmalarımız devam edecek"

2024 MARDİN-SAVUR SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Savur'da hangi... Haberi Görüntüle

Selçuk Bayraktar rakamları duyurdu: 'Yine, yeni, yeniden rekor kırdık' Haberi Görüntüle

''BENİM ŞAHSİ DÜŞÜNCEM KATILMAKTIR''

Habertürk'teki Kübra Par'ın sunduğu Açık ve Net programına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal, ittifaka sundukları 30 maddenin AK Parti tarafından olumlu karşılandığını belirtirken "AK Parti’nin kabul etmediği bir teklifimiz olmadı. Tüm maddelerimiz okundu ve hiç problem yok dendi. Benim şahsi düşüncem Cumhur İttifakı'na katılmaktır." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading