Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeni kabine üyelerinden ilk mesajlar

Yeni kabine üyelerinden ilk mesajlar

Türkiye Yüzyılı'nın yeni kabinesi belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam göreve gelen yeni isimleri açıkladı. İşte yeni kabine üyelerinden ilk mesajlar...

Gündem

23.01.2024, 20:59

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam kabinede yer alacak isimleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletvekillerinin yemin etmesinin ardından merakla beklenen kabine belli oldu. 

SAMSUN SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Samsun Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE BUGÜN, DÜNDEN DAHA GÜÇLÜDÜR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye bugün, dünden daha güçlüdür. Demokrasimiz her zamankinden daha kuvvetlidir. Yarınlarımız 28 Mayıs öncesine göre daha aydınlıktır" dedi. 

Ankara turizm merkezi olacak! Cumhur İttifakı ABB Başkan adayı Turgut... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE YÜZYILI'NIN BAKANLARI

Resmi Gazete'de de yayımlanan yeni kabinede şu isimler yer aldı:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu."

2024 KAHRAMANMARAŞ-EKİNÖZÜ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Ekinözü'nde hangi... Haberi Görüntüle

"ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilen Cevdet Yılmaz, teşekkür mesajı yayımladı.

Görevi üstlenen bakanlara başarılar dileyen Yılmaz, "Türkiye Yüzyılı kabinesinde cumhurbaşkanı yardımcılığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Çeşitli kanallarla tebriklerini ileten herkese çok teşekkür ediyorum. Millete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

28 Mart İstanbul'un 19 ilçesinde elektrik kesintisi : 28 Mart... Haberi Görüntüle

"SORUMLULUĞUM, MİLLETİMİZ KADAR BÜYÜKTÜR"

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulundu:

"Sayın Cumhurbaşkanı'mızın takdiri üzerine yeni kabinede Sağlık Bakanı görevini üstlenmiş bulunuyorum. Güveni için kendilerine teşekkür ederim. Görevimin bu döneminde de aziz milletimize hizmeti hayatımın en üstün amacı bileceğim. Sorumluluğum, milletimiz kadar büyüktür."

Güzel işler yaptık! Bakan Uraloğlu memleketi Trabzon'da konuştu: Halkı kandırmaya... Haberi Görüntüle

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu değerlendirmede bulundu:

"Yeni kabinemiz hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin yeni kabinesinde Bakanlık görevini yeniden şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a gönülden teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz."

İsmet Nedim öldü mü? Agora Meyhanesi'nin bestecisi İsmet Nedim neden,... Haberi Görüntüle

"TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanlığı Kabine'mizin ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye Yüzyılı Kabinesi'nde Adalet Bakanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Milletimize hizmet yolunda tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Deprem uzmanlarından İstanbul için peş peşe uyarılar! İşte en riskli... Haberi Görüntüle

ÖZHASEKİ'DEN KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'nin şahlanış döneminde, Türkiye Yüzyılı'nda aşkla çalışacağız. Başta afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi konutlarını en kısa sürede teslim edecek; İstanbul'u ve Türkiye'yi kentsel dönüşümle güvenli hale getireceğiz." dedi.

Ayrıca Özhaseki, "Şehirlerimizi yeşil dönüşümle 2053 vizyonumuza uygun bir şekilde hazırlayarak Türkiye Yüzyılı'nın şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza teveccühleri için şükranlarımı arz ediyorum. Yeni kabinemizin ülkemiz, milletimiz ve gönül coğrafyamız adına hayırlılara vesile olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

2024 KAHRAMANMARAŞ-ÇAĞLAYANCERİT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Çağlayancerit'te hangi... Haberi Görüntüle

"EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞACAĞIZ"

Yeni kabinenin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk değerlendirmesinde, "Başta öğretmenlerimiz olmak üzere idarecilerimiz, idari personelimiz, özel öğretim kurumlarımız, öğrencilerimiz, velilerimiz ve diğer paydaşlarımızla birlikte yeni Türkiye Yüzyılı'nın inşası için el ele, gönül gönüle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

İstanbul'u CHP zulümden kurtarmalıyız! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul Muradına erecek Haberi Görüntüle

"YOLUMUZ ZORLU YÜKÜMÜZ AĞIR"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ilk değerlendirmesinde, "Takım çalışması ile hayallerimizi gerçekleştirmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yakın yol arkadaşı olduk. Yolumuz şimdi daha zorlu, yükümüz daha ağır. Ancak irademiz daha kuvvetli, azmimiz daha fazla ve ülke olarak kaybedeni olmayan bir zaferle, Allah'ın izniyle daha güçlüyüz. Beni öncelikle Karayolları Genel Müdürlüğü, şimdi de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı görevine layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim ülkemize, milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin." dedi.

Seçim günü düğün olur mu 2024? Seçim günü yasaklar neler? Haberi Görüntüle

ALİ YERLİKAYA'DAN İLK MESAJ

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı ilk değerlendirmesinde, "26 Ekim 2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile atandığım İstanbul'umuza 4 yıl 8 ay hizmet etme şerefine nail oldum. Bu akşam Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yüksek tensipleriyle İçişleri Bakanı olarak atanmış bulunmaktayım. Sayın Cumhurbaşkanımıza tensip ve takdirleri için şükranlarımı arz ediyorum" dedi.

CHP'deki para kulesi trafiğinde yeni gelişme! Baş aktörlerden Ali Kılıç... Haberi Görüntüle

"ÇİFTÇİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ"

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabinesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı görevini şahsıma emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımız'a şükranlarımı arz ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarımla, Türk tarımının mihenk taşı çiftçilerimizin, orman köylümüzün ve aziz milletimizin hizmetindeyiz." mesajını paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading