Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yeni Kabine ne zaman açıklanacak? Beştepe'de dikkat çeken görüşme

Yeni Kabine ne zaman açıklanacak? Beştepe'de dikkat çeken görüşme

Ankara'da seçim sonrası gözler yeni kabineye çevrilirken önemli bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiden sorumlu eski bakan Mehmet Şimşek'le bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:58

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın galip çıktığı Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Ankara'da tüm gözler, yeni oluşturulacak Kabine'ye çevrildi. Cuma akşamı kabinenin açıklanması bekleniyor. Bunun öncesinde Beştepe dikkat çeken bir görüşme gerçekleştirildi.

Yılmaz Özdil'den CHP'ye cami tepkisi: Sadece heykel yapmıyoruz demek için... Haberi Görüntüle

AHMET YENER: BUGÜN YA DA YARIN

Genel seçim conuçlarına ilişkin açıklamada bulunan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, "Milletvekili kesin sonuçları olağanüstü itirazlarla gelen dosyaları bugün görüşüp, dosyaların akıbetine göre bir şey söylemek mümkün olur. Bugün ya da yarın diyelim." dedi.

2024 KAHRAMANMARAŞ-ONİKİŞUBAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Kahramanmaraş-Onikişubat'ta hangi... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN MECLİS'TE YEMİN EDECEK

Cumhurbaşkanı seçimi kesin sonucunun da Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Cuma günü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Meclis'te yemin edeceği ve aynı gün yeni Kabine'nin açıklanacağı belirtiliyor.

Açılmasına gerek yok demişti: Muhafazakar seçmene şirin görünmek isteyen İmamoğlu... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KALIN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün katıldığı televizyon programında şu ifadeleri kullandı;

"YSK'nın açıklayacağı kesin seçim sonuçlarına göre şekillenecek. Cumhurbaşkanımız Meclis'te yemin ettikten sonra aynı gün akşam göreve başlama töreni olacak. Buraya uluslararası liderler davet edilecek. Bütün bunlardan sonra Kabine açıklanacak." 

27-28 Mart Erzurum, Ardahan, Kars okullar tatil mi? Yarın Erzurum,... Haberi Görüntüle

Berk Göktaş 5 milyon TL'lik soruyu bildi mi? Kim Milyoner... Haberi Görüntüle

MEHMET ŞİMŞEK KABİNE'DE YER ALACAK MI?

Eski bakan Mehmet Şimşek'in yeni Kabine'de görev alacağı yönündeki iddiaları değerlendiren İbrahim Kalın, "Mehmet Şimşek Bey ile ilgili şunu söyleyeyim. Mehmet Bey bu süreçte dolaylı olarak destek verdi. Bundan sonra da verecek. Bunun şekli ne olur Kabineye girer girmez. Bunu bilemem. Kendisi bu sürece makamdan bağımsız olarak destek vermeye devam edecek." ifadelerini kullandı.

Konya'da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü! Pist onarım çalışması... Haberi Görüntüle

BEŞTEPE'DE DİKKAT ÇEKEN GÖRÜŞME

Bu iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Beştepe'de dün sürpriz bir görüşme gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski bakan Mehmet Şimşek'i kabul etti. Görüşmeye ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading