Yandex Metrica

Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu? Sipariş verilebiliyor mu?

Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu? Sipariş verilebiliyor mu?

İstanbul'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ederken, vatandaşlar kuryelerin çalışıp çalışmayacağını sorgulamaya başladı. Peki, Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu? Sipariş verilebiliyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Gündem

12.03.2024, 15:01

İstanbul'da kar etkisini gösterirken Valilik tarafından önlemler alındı. Genelgenin yayınlanmasından sonra vatadaşlar birçok sorunun yanıtını arar oldu. Peki, Yemeksepeti, Banabi, Getir, HepsiBurada, HepsiExpress, Trendyol, TrendyolGO moto kuryeleri çalışıyor mu? Sipariş verilebiliyor mu? İşte detaylar...

Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Danıştay Başkanlığı'na yeniden Zeki Yiğit seçildi Haberi Görüntüle

11 MART CUMA GÜNÜ YEMEKTEPETİ, BANABİ, GETİR, HEPSİBURADA, TRENDYOL SİPARİŞ ALIYOR MU?

Kar yağışının yoğun bir şekilde devam etmesi üzerine İstanbul'da AVM saatlerine kısıtlama getirilirken kuryeler için ise Valilik tarafından yeni açıklama geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya "Bugün saat 19.00 itibari ile motosiklet ve scooterların trafiğe çıkışları ikinci bir duyuruya kadar durduruldu" ifadelerini kullandı. 

19.00'a kadar ise Trendyol dağıtıma devam ederken, YemekSepeti ve Banabi mobil uygulaması üzerinden hizmet vermediklerini açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading