Yandex Metrica

Yedili Masa'nın Maltepe hüsranı... Bindirilmiş kıtalar da yetmedi: Alanı dolduramadılar!

Yedili Masa'nın Maltepe hüsranı... Bindirilmiş kıtalar da yetmedi: Alanı dolduramadılar!

Cumhur İttifakı'nın Büyük İstanbul Mitingi öncesinde Millet İttifakı bileşenleri bugün Maltepe'de miting düzenledi. Ancak çevre illerden otobüslerle insan taşınmasına rağmen miting alanı alanı dolmadı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Gelecek pazar yapılacak seçimler öncesinde CHP'nin büyük bir beklentiyle düzenlediği Maltepe mitinginde büyük fiyasko yaşandı.

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ortaklarının konuşma yaptığı miting için Bursa, İzmir, Yalova ve Kocaeli farklı illerden ücretsiz otobüsler kaldırıldı.

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Maltepe mitingi için ilçe ilçe otobüs kaldırılması için talimat verdi. İzmitlilere de SMS yoluyla çağrı yapan Hürriyet, saat verip otobüslerin CHP ilçe başkanlığı önünden hareket edeceğini duyurdu. Bu gayretlere rağmen 7'li koalisyona destek veren vatandaşlar mitinge fazla ilgi göstermedi.

Ayrıca miting alanında yaşanan boşlukları gören sunucu vatandaşlardan görüntü için boş alanları doldurmaya davet etti.

Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk çiğneniyor Adil çözüm şart! Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa'ya Gazze mektubu gönderdi: Hukuk... Haberi Görüntüle

İSMAİL SAYMAZ TWEET SİLDİ

Ayrıca CHP fondaşı İsmail Saymaz miting alanında yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Mitingi için daha bir saat var ve Maltepe tıklım tıklım" ifadelerini kullandı.

Saymaz alanın dolmaması sonrasında paylaşımını kaldırdı.

.

.

Bu arada bazı CHP'lilerin "Maltepe Mitingi" diyerek 2018'deki Muharrem İnce'nin mitinginden görüntüler paylaşması ise dikkatlerden kaçmadı.

CHP medyası da fiyaskoyu perdelemek için 30 bin metrekare büyüklüğündeki Maltepe miting alanından kısıtlı drone görüntüleri paylaştı.

Ayrıca 7'li koalisyonun Maltepe'deki mitinginde HDPKK - İYİ Parti ittifakı da bir kez daha tescilenmiş oldu. HDPKK'lılar ve İYİ Partililer bir araya gelip alanı doldurdular.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading