Yandex Metrica

Yazılı ya da sözlü fark etmiyor: Gaf makinesi Kılıçdaroğlu! Tweet atmayı beceremiyor, ülkeyi yöneteceğim diyor

Yazılı ya da sözlü fark etmiyor: Gaf makinesi Kılıçdaroğlu! Tweet atmayı beceremiyor, ülkeyi yöneteceğim diyor

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları gündemdeki yerini koruyor. Yazılı ya da sözlü fark etmeksizin her yerde gaf yapan Kılıçdaroğlu, sosyal medyada sık sık alay konusu oluyor. Şimdi de attığı bir tweette yazım yanlışı yaptı. Paylaşımına, 'Tweet atmayı beceremeyen Kılıçdaroğlu, ülketi yöneteceğim diyor' yorumları yapıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları gündemdeki yerini koruyor. Yazılı ya da sözlü fark etmeksizin her an her yerde gaf yapabilen Kılıçdaroğlu, bu yüzden sosyal medyada sık sık gündem oluyor.

Geçtiğimiz günlerde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ da Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarındaki gaflarının yer aldığı bir videoyu paylaşmıştı. Dağ'ın, "Her güne bir gaf… Türkiye Cumhuriyeti'ne layık gördükleri kişi, 'Yıpranmasın' diye Cumhurbaşkanı adaylığını geciktirdikleri bir gaf makinesi. Muhalefetin içler acısı hali" diyerek paylaştığı video da Kılıçdaroğlu'nun gaflarına yer vermişti.

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde... Haberi Görüntüle

KONYA'YA "ÜLKE" DEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muhtarlar ve Çiftçi Buluşması programı için Konya'da gittiğinde gaflarına bir yenisi ekleyip "Konya Hollanda'dan büyük bir ülke" ifadelerini kullanmıştı. Daha sonra aynı şekilde Çorum'unda ülke olduğunu iddia etmişti. 

Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış var: İşte 20-21 Nisan il il hava durumu... Meteoroloji uyardı! İstanbul başta olmak üzere 10 ilde sağanak yağış... Haberi Görüntüle

MİLLET İTTİFAKI YERİNE CUMHUR İTTİFAKI...

Kılıçdaroğlu, bir basın açıklaması yaparken; "Millet İttifakı" yerine "Cumhur İttifakı" ifadesini kullanmış, yanındakilerin müdahalesi ile sözünü düzeltmişti.

Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Zeynel Abidin Okul kimdir? AK Parti İBB Grup Başkanvekili kim? Haberi Görüntüle

HZ. MUHAMMED HAKKINDA...

Kılıçdaroğlu katıldığı bir canlı yayın programında da; "Ama adalet aynı zamanda haksızlık karşısında susmamaktır. Sevgili Peygamberimiz haksızlık karşısında susan dilsiz şeytansa… O bizim kitabımızda yok!" ifadelerini kullanıştı. 

Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

CENNET KADINLARIN AYAKLARI ALTINDA

Trabzon'da yaptığı konuşmasında gaflarına bir yenisini daha ekleyen Kılıçdaroğlu, 'Cennet annelerin ayaklarının altındadır' hadisini 'Cennet kadınların ayakları altındadır. Biz buna inanıyoruz" şeklinde ifade etti.

Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon ne zaman? Kuş Uçuşu yeni sezon çıkacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon... Haberi Görüntüle

YANLIŞ TWEETLER...

Yazılı ya da sözlü fark etmeksizin her an her yerde gaf yapan cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu şimdi de yazım yanlışı yaptığı bir tweet attı. Paylaşımına sosyal medyadan, 'tweet atmayı beceremiyor, ülkeyi yöneteceğim diyor' yorumları yapıldı. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading