Yandex Metrica

Yavuz Ağıralioğlu'na 'samimiyetsizlik' eleştirisi! 'Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız' demişti...

Yavuz Ağıralioğlu'na 'samimiyetsizlik' eleştirisi! 'Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız' demişti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Altılı Masa'ya dayatılmasının ardından tepki gösteren Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de bir basın toplantısı düzenleyerek tepkisini dile getirmişti. 'Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağız' diyen Yavuz Ağıralioğlu, daha sonra çıktığı bir canlı yayın programında sorulan "Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" sorusuna ise "Şunun bilinmesini istiyorum; (Oyların) kırgın, kızgın, üzgün ve hırpalanmış verileceğini duyulsun istiyorum. İstişareden çıkan kararlara uyulmak zorundadır. Ergen çocuk gibi davranılmaz." sözleriyle cevap vermişti.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının kesinleşmesi ve İYİ Parti'nin yeniden masaya dönmesinin ardından İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Altılı Masa'ya ve Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır eleştirilerde bulunmuştu. Yaptığı açıklamalar ve kullandığı cümlelerle gündem olan ve "İstifa edeceği" konuşulan Ağıralioğlu; "HDP'den oy alacağına kaybetsin daha iyi", "Çocuk katillerini methedenlerden 1 oy bile istemiyoruz", "Bize Güçlendirilmiş Kılıçdaroğlu modeli sunuldu", "Masaya terör gölgesi düştü", "Bölücülüğün pazarlık masasını kurdular", "PKK'yı övenlerin pazarlık ettiği masa", "Muhalefet ilkesizleşti", "Masada bize pusu kuruldu", "Elinize güç geçince bize ne yapacağınızı gösterdiniz" gibi sert ifadelerle CHP ve Altılı Masa'ya yüklenmişti.

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

"İTİRAZIM PARTİME VE GENEL BAŞKANIMA DEĞİL"

Geçtiğimiz gün Habertürk'te canlı yayında gazeteci Mehmet Akif Ersoy'un konuğu olan Yavuz Ağıralioğlu, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna karşılık "Ben itiraz ettim efendim. İtirazım da partime değil, genel başkanıma değil. İtirazım partime ve genel başkanıma yapılanlara. Bizim kırmızı çizgilerimiz var biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi siteden Türk bayrağını kaldırdı! DEM'li belediyelerin skandallar silsilesine bir yenisi daha eklendi! Diyarbakır Belediyesi... Haberi Görüntüle

"ERGEN ÇOCUK GİBİ DAVRANILMAZ"

Ersoy'un "Kılıçdaroğlu'na oy vermeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise net ifadelerle yanıt vermekten kaçınan Ağıralioğlu, "Bir partinin içerisinde genel başkanın istişare sürecine dahil olduğu, iradesini beyan ettiği, 'mızıkçılık yapacağım' ve 'evcilik oynar gibi davranacağım' iradesini temsil etmiyorum." dedi. Milletten duyduğu eleştirileri masaya arz ettiğini ifade eden Ağıralioğlu, sözlerinin şöyle sürdürdü; "Şunun bilinmesini istiyorum; (Oyların) kırgın, kızgın, üzgün ve hırpalanmış verileceğini duyulsun istiyorum. İstişareden çıkan kararlara uyulmak zorundadır. Ergen çocuk gibi davranılmaz." 

Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde Bakan Yerlikaya duyurdu: 81 ilde "Çember-17" operasyonu: 2 bin 756... Haberi Görüntüle

"VEBALE ORTAK OLMAYACAĞIM"

Programın ardından sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Ağıralioğlu, "kendisinin bu vebale ortak olmayacağını" belirtti. Ağıralioğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadede bulundu:

"İrademi beyan ettim. İradem nettir ve zamanla anlaşılacaktır. Parti teşkilâtlarımızın hissiyatı ise bilinsin, duyulsun istiyorum. Gelen telefonlardan anlıyorum ki kızgın, kırgın, üzgün, hırpalanmış ve kahırlı bir şekilde oy verilecek. Ben kendi adıma bu vebale ortak olmayacağım."

23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan salı günü kargolar açık mı? MNG, Yurtiçi, Surat, Aras, PTT! 23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan... Haberi Görüntüle

MUHSİN YAZICIOĞLU PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Yavuz Ağıralioğlu, Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Ağıralioğlu; "Aziz hatırasına özlem ve hürmetle Muhsin Başkan'a rahmet olsun. #MuhsinYazıcıoğlu, makamlara, mevkilere bükülmemeyi ve "Doğrulukla kaybetmeyi göze almak..." ahlâkını bize öğreten, yegâne siyasi irademizdir. Kabri nur, mekânı cennet, makamı âlî olsun" ifadelerine yer verdi.

Yavuz Ağıralioğlu'nun paylaşımı sosyal medya kullanıcıları tarafından samiyiyetsiz bulundu.

Kullanıcılar tepkilerini şu sözlerle dile getirdi:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading