Yandex Metrica

Yavuz Ağıralioğlu suskunluğunu bozdu: 25 yılda yemediğimiz küfürleri 3 günde yedik

Yavuz Ağıralioğlu suskunluğunu bozdu: 25 yılda yemediğimiz küfürleri 3 günde yedik

İstifa iddialarını kesin bir dille yalanlayan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına boyun eğmesi sonrası sessizliğini bozarken ''25 yılda yemediğimiz küfürleri 3 günde yedik. Bizden bir özür dileyen oldu mu, hayır. Yaşananları telafi eden oldu mu, hayır. Sonra da çıkıp istişareden, müzakereden söz ediyorlar. Bunu kabul etmemiz söz konusu değil.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:35

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masaya geri dönmesiyle son bulan 72 saatlik krizin ardından Millet İttifakı, cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıkladı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanlığı adaylığını ilk tebrik eden HDP oldu. Kılıçdaroğlu da 18 Mart Cumartesi günü HDP'ye ziyaret gerçekleştirecek. 

Kılıçdaroğlu, HDP Genel Merkezi'nde, Eş Genel Başkanlar Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile görüşecek.

72 saatlik kriziin ardından kaos Altılı koalisyona dönüşünce İYİ Parti'nin içerisindeki birçok isim bu durumdan rahatsız oldu. Rahatsız olan kişilerin başında ise İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu geliyor.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirirken şunları kaydetti;

''25 yılda yemediğimiz küfürleri 3 günde yedik. Bizden bir özür dileyen oldu mu, hayır. Yaşananları telafi eden oldu mu, hayır. Sonra da çıkıp istişareden, müzakereden söz ediyorlar. Bunu kabul etmemiz söz konusu değil.''

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi 2024 ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? 2024 ÖGG sınavı tarihi Haberi Görüntüle

SÖZLERİNİN ARKASINDA DURDU: RENCİDE EDİLDİK

ODA TV'nin aktardığı habere göre Yavuz Ağıralioğlu'na bu açıklamaları soruldu. Yaptığı açıklamaya sahip çıkan Yavuz Ağıralioğlu, istifa iddialarını kesin bir dille yalanlarken "İtirazlarım var sadece. O süreçte yaşadıklarımla ilgili hasbihal ettim. Arkadaşlar da bunu haberleştirip istifa edecek dediler. İYİ Parti'nin rencide edildiğini, genel başkanımızın hakarete uğradığını düşünüyorum. Partimizin içinde yaşadığımız durumla ilgili sordular söyledim." dedi.

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

"İYİ PARTİ'NİN SİYASİ GARDI DÜŞTÜ"

Ağıralioğlu yaşananların İYİ Parti'ye zarar verdiği görüşünü savunurken, "İYİ Parti'nin siyasi gardı düştü. Hiçbir şey olmamış gibi değil benim kalbim. Biz masadan kalkmadık. Bunun rencide ettiğini söyledim. Bunu söylemeye hakkımız yok mu? Biz masanın kurucu iradesini temsil ediyoruz.'' değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading