Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti için açtı ağzını yumdu gözünü: Çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç verici!

Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti için açtı ağzını yumdu gözünü: Çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç verici!

Yedili Masa'ya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının dayatılması ve PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP ile aynı masaya oturulmasına karşı çıkması nedeniyle İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu eski partisine yine ateş püskürdü. Yavuz Ağıralioğlu, hemen her gün Kandil’den gelen Kılıçdaroğlu’na destek mesajlarına İYİ Parti’nin sessiz kalarak onlarında yapılan kirli anlaşmayı kabul ettiklerini ifade ederek, “İyi Parti’den bekliyorum ki bir şeyler desinler. ‘Çatışmasızlık’ ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey’in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:51

Yedili Masa'nın  Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olunca partisinden gündem yaratan açıklamalardan sonra  istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'nun son açıklaması da yine gündem yaratacak cinsten. 

7.6'lık deprem bekleniyor! Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı:... Haberi Görüntüle

"ÇOCUKLARIMIZIN KATİLLERİNDEN MEDET UMUYOR"

"İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir" diyen Ağıralioğlu, Kandil'den yapılan açıklamalara dikkat çekti.Adaylığı ilan edildikten hemen sonra HDP ile kirli pazarlığa oturan Kılıçdaroğlu'na Kandil'den destek mesajları gelmesine İYİ Parti'nin sessiz kalması büyük dikkat çekmişti.

AK Parti tarihi buluşmaya hazırlanıyor! 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nin ayrıntıları... Haberi Görüntüle

 "İYİ PARTİ SESSİZLİĞİNİ KORUYOR"

Ağıralioğlu, İYİ Parti'nin bu sessizliğine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu kanadının PKK ile çatışmasızlık konusunda oturup konuştuğunu söyleyen Ağıralioğlu şu açıklamalarda bulundu;"Bakın, Kandil'den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İyi Parti'den bekliyorum ki bir şeyler desinler. 'Çatışmasızlık' ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey'in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.."

15 Mart Erdoğan Van mitingi saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

"KEMAL BEY KAZANIRSA SİYASET SIKIŞIR"

Gazeteci Hande Fırat'a konuşan Ağıralioğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması durumunda siyaset kulvarının sıkışacağını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun kazanması durumunda parti kurmak zorunda kalabileceğini de söyleyen Ağıralioğlu, "Kemal Bey kazanırsa, bu kazancın siyaset kulvarını sıkıştıracağını düşünüyorum. O yüzden bir sonraki seçim, erkene alınmak zorunda kalacaktır. Kemal Bey kazanırsa hemen parti kurmak zorunda kalabilirim" şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading