Yandex Metrica

Yavuz Ağıralioğlu, Altılı Masa'nın HDP ortaklığını topa tutmuştu! İYİ Partili gazete tek satır bile yer vermedi

Yavuz Ağıralioğlu, Altılı Masa'nın HDP ortaklığını topa tutmuştu! İYİ Partili gazete tek satır bile yer vermedi

İyi Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in sahipliğindeki Yeniçağ gazetesi ise Yavuz Ağıralioğlu’nun HDP-CHP birlikteliğini eleştiren açıklamalarını görmezden geldi. Her gün 16 sayfa olarak yayınlanan İyi Parti yanlısı Yeniçağ gazetesinin hiçbir sayfasında Ağıralioğlu’nun sözlerine yer verilmedi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, dün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP arasındaki pazarlığı eleştirdi.

''Masada bize pusu kuruldu'' diyen Yavuz Ağıralioğlu, şu ifadeleri kullandı;

''Güçlendirilmiş, iyileştirilmiş parlamenter sistem diye yola çıkıp; güçlendirilmiş, iyileştirilmiş Kemal Kılıçdaroğlu modeli memlekete umut olarak sunulmuş oldu. HDP, Türk demokrasisinin şantajcısına dönüşmüştür. Dönüp Cumhur İttifakı'na ve Millet İttifakı'na 'bize mahkumsunuz' diye parmak sallamak, bu 50 artı 1 sisteminin onlara sunduğu imkanı şımarıkça kullanma hevesidir. Adaylık süreci içerisinde cumhurbaşkanlığı makamının HDP gölgesinde kalmasını makbul bulmuyorum. Türk milletinin şerefli bir evladı olarak söylüyorum ki HDP'nin dahil olduğu bir denklemde, terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayız. Biz terörü, memleketin en şerefli makamlarının seçileceği iklimlerin içerisinde bir pazarlık vesilesi yapmayız"

Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Threads Türkiye'de ne zaman kapanacak? Threads kapanırsa instagram silinir mi? Haberi Görüntüle

Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den fazla kişi kabinlerde mahsur kaldı Antalya'da teleferik faciası! 1 kişi öldü, 10 yaralı var: 180'den... Haberi Görüntüle

GÜNDEMİ OLUŞTURDU

Yavuz Ağıralioğlu'nun sert sözleri, gündemin bir numaralı maddesi haline gelirken sosyal medyada konuya ilişkin binlerce yorum yapıldı. Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları, bugünkü gazetelerin manşetlerini süsledi.

'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında ekmeklerden yapılmış askılar kullanıldı 'Ekmek askı'da! Alman giyim firması Zara'ya özendi: Yeni sezon tanıtımında... Haberi Görüntüle

YENİÇAĞ GÖRMEZDEN GELDİ

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’in sahipliğindeki Yeniçağ gazetesi ise Yavuz Ağıralioğlu’nun HDP-CHP birlikteliğini eleştiren açıklamalarını görmezden geldi. Her gün 16 sayfa olarak yayınlanan İyi Parti yanlısı Yeniçağ gazetesinin hiçbir sayfasında Ağıralioğlu’nun sözlerine yer verilmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading