Yandex Metrica
SON DAKİKA
YAŞ kararlarında dikkat çeken detay! Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan isim FETÖ'nün kumpasına uğramış

YAŞ kararlarında dikkat çeken detay! Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na atanan isim FETÖ'nün kumpasına uğramış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Askeri Şura toplantısında en dikkat çeken atamalardan biri Oramiral Ercüment Tatlıoğlu oldu. Deniz Kuvvetleri Komutanı olarak atanan Tatlıoğlu, FETÖ'nün TSK'ya yönelik kumpas davalarında yargılanmış daha sonra beraat etmişti. Ayrıca, Tatlıoğlu 15 Temmuz'da FETÖ'nün saldırısına uğramıştı.

Gündem

20.02.2024, 00:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen YAŞ toplantısı tamamlandı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, askerlerin terfi ve emeklilik durumları karara bağlandı.

Ankara'da 31 Mart (bugün) otobüsler bedava mı? Ankara'da EGO seçim... Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA KURMAY ASKERİN GÖREVİ DEĞİŞTİ 

Alınan kararları canlı yayında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın açıkladı. 16 general ve amiral bir üst rütbeye, 47 albay ise general ve amiralliğe yükseltildi. 40 general ve amiralin görev süresi bir yıl uzatıldı, 313 albayın görev süresi ise iki yıl uzatıldı. 38 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliliğe sevk edildi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in hem yaş haddini hem de görevdeki süresi bir yıl uzatıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi.

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANI OLAN ERCÜMENT TATLIOĞLU'NIN 15 TEMMUZ'DA FETÖ'NÜN SALDIRISINA UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Donanma Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu yeni Deniz Kuvvetleri Komutanı, Muharip Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan yeni Hava Kuvvetleri Komutanı oldu.

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'para kulesi' göndermesi: Milletin parasıyla CHP, dizayn... Haberi Görüntüle

TATLIOĞLU FETÖ'NÜN KUMPAS DAVASINDA YARGILANMIŞTI

Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, FETÖ'nün TSK'ya yönelik kumpas davalarından biri olan İzmir Askeri Casusluk Davasının sanığı yapılmıştı. Daha sonra davaya bakan hâkimler ve savcılar FETÖ üyesi oldukları gerekçesiyle meslekten ihraç edildi ve kumpas kurmaktan hapis cezası almıştı. Tatlıoğlu ise davadan beraat etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading