Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yandaş ve fondaş medya, 'Cumhur İttifakı' diyen Mehmet Ali Çelebi'yi linç ediyor

Yandaş ve fondaş medya, 'Cumhur İttifakı' diyen Mehmet Ali Çelebi'yi linç ediyor

"Siyaseti bıraksam da 6+1 değil, Cumhur İttifakı derim" mesajını paylaşan FETÖ mağduru eski CHP'li Mehmet Ali Çelebi, ABD ve Avrupa destekli medyayı kırmızı görmüş boğaya çevirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:38

Siyaset dünyasında Mehmet Ali Çelebi depremi yaşanıyor. HDP güdümüne girmiş Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP'ye tepki olarak partisinden istifa edip Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'ne katılan İzmir milletvekili Çelebi, son paylaştığı mesajla yandaş ve fondaş medyayı çılgına çevirdi. 

Çelebi, Altılı Masa ve destekçisi HDP'nin ittifakına tepki göstererek son tercihinin Altılı Masa değil Cumhur İttifakı olacağını dile getirdi. FETÖ kumpası sonucu bir dönem hapis yatmış Çelebi, sosyal medya hesabında şu mesajı paylaştı: 

"Asker kökenli bir vekilim. Silahlı Kuvvetlerimizin namuslu ellerinde yetiştim. Birçok devre arkadaşım şehit oldu. 40 bin vatan evladımız boşuna toprağa düşmedi. PKK-Öcalan severlerin hoş görüldüğü denklemlerle işim olmaz net! Siyaseti bıraksam da 6+1 değil Cumhur İttifakı derim!"

Ne CHP'den istifa ederken ne de Muharrem İnce'nin ekibine katılırken lince maruz kalmayan Çelebi, Cumhur İttifakı'nı destekleyeceği yönündeki ifadeleri sonrası muhalif medyanın hışmına uğradı. 

Çelebi, ABD ve Avrupa ülkelerinden her yıl yüzbinlerce dolar para desteği alan 'fondaş' medyada manşetleri süsledi. Bazı haber siteleri Çelebi hakkında tek manşetle yetinmedi, biri CHP'li Özgür Özel'in ağzından olmak üzere çifte haber yayınladı. 

Fondaş medyanın nadide üyelerinden Serbestiyet ise Mehmet Ali Çelebi'nin daha önce attığı Tweet'lerin peşine düştü. Çelebi'nin Twitter arşivinde Cumhur İttifakı'nın 'hoşuna gitmeyecek' unsurlar bulmaya çalışan ABD-Avrupa fonlu medya emekçileri, hatırı sayılır miktarda malzeme bulmayı da başardı. 

Ankara'ya kar mı yağacak? 21-22 Mart Ankara'da kar nereye yağacak? Haberi Görüntüle

O SORULAR HAVADA KALDI

Ancak tüm bu gelişmeler asker kökenli Mehmet Ali Çelebi'nin Altılı Masa'ya geçtiğimiz günlerde yönelttiği 20 sorunun cevabını getirmedi. CHP'nin geçmişte Libya, Irak ve Suriye tezkerelerine 'hayır' dediğini hatırlatan Çelebi, Türk askerinin terörle mücadele etmesini istemeyen bu partinin savunma sanayii ürünlerinden neden rahatsızlık duyduğu sorusuna da cevap beklediğini dile getirmişti. Çelebi'ye Altılı Masa'yı oluşturan bileşenlerden bir cevap gelmemişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading