Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Yanar döner Kemal: Konya'da peygamber torunu, Edirne'de alkole indirim vaadi

Yanar döner Kemal: Konya'da peygamber torunu, Edirne'de alkole indirim vaadi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mitinglerinde yaptığı konuşmalarda hitap ettiği her gruba farklı bir vaatte bulunuyor. Trabzon'da milliyetçi olan Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da Demirtaş'a özgürlük istiyor. Konya'da Peygamber soyundan geliyor. Edirne'de alkol fiyatlarına indirim vaat ediyor.

Gündem

08.02.2024, 03:25

Miting yaptığı her ilde inanç ve sosyal yapısına göre vaatlerini değiştirmesi, muhalefetin adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kampanyasının öne çıkan özelliği oldu. Konya'da peygamber soyundan geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, Edirne'de alkol fiyatlarına indirim vaat etti.

2024 MANİSA-YUNUSEMRE SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Yunusemre'de hangi... Haberi Görüntüle

U DÖNÜŞLERİNE SEÇMENİ BİLE YETİŞEMİYOR

Konya'da peygamber soyundan geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, alkol tüketimi yüksek şehirlerden biri olan Edirne'de alkol fiyatlarına indirim vaadinde bulunuyor. İzmir'e gidince Atatürkçülük yapan Kılıçdaroğlu, Eskişehir'de ise bozkurt işareti yaparak ülkücülere göz kırpıyor.

AFYON seçim sonuçları | 31 Mart 2024 Afyon'da hangi parti... Haberi Görüntüle

YANAR DÖNER KEMAL

Kılıçdaroğlu'nun en dikkat çeken tezatı ise Trabzon-Van arasında yaşandı. Trabzon'da milliyetçilik söylemleri ile dikkat çeken Kılıçdaroğlu, Van'da PKK'nın siyasi kanadı HDP'nin tutuklu eski eş başkanı Selahattin Demirtaş'a özgürlük vadetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading