Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yalova'da 'iki zarf' skandalı: CHP yandaşı Payzın CHP'li isim olduğunu bilmeden paylaştı!

Yalova'da 'iki zarf' skandalı: CHP yandaşı Payzın CHP'li isim olduğunu bilmeden paylaştı!

Yalova'da bir şahsın sandığa "iki zarf" atması hadisesiyle ilgili sandık kurulu tarafından tutanak tutuldu. Sandığa iki zarf atan şahsın Çınarcık eski CHP ilçe başkanı Mustafa D. olduğu tespit edildi. CHP yandaşı Şirin Payzın, paylaşımında bunun bir CHP'li tarafından yapıldığını bilmeyerek paylaşımda bulundu. Payzın, paylaşımında "Sadece ve sadece çalmak, yolsuzluk , yalan üzerine kurulu bir zihniyet türü" ifadelerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Yalova'nın Çınarcık ilçesinde eski CHP İlçe Başkanı Mustafa Deveci'nin, sandığa iki zarf attığı tespit edilince tutanak tutuldu. Çınarcık Hüdaverdi Aydın İlkokulu'nda kurulan 1033 numaralı sandıkta oy kullanan Deveci'nin elinde iki zarf gören görevliler kendisini uyardı. Buna rağmen Deveci'nin iki zarfı da sandığa atması üzerine görevlilerce tutanak tutuldu.

İLETİŞİM BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA YAPILDI 

Oy sayımının tamamlanmasının ardından sandıktaki bir zarfın rastgele seçilerek iptal edileceği öğrenildi. Ayrıca konuyla ilgili İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezinden de açıklama geldi. Yalova'da bir şahsın sandığa "iki zarf" atması hadisesiyle ilgili sandık kurulu tarafından tutanak tutulduğunu belirtildi. Sandığa iki zarf atan şahsın Çınarcık eski CHP ilçe başkanı Mustafa D. olduğu tespit edildi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ayrıca sandık döküm sırasında rastgele çekilen bir zarfın imha edileceğini belirtti.

TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den MMU KAAN açıklaması: Yerli motorla uçmazsa... Haberi Görüntüle

"YALAN ÜZERİNE KURULU BİR ZİHNİYET TÜRÜ"

Olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP yandaşı Şirin Payzın, bunu yapanın eski CHP'li başkan olmadığını bilmeyerek "Sadece ve sadece çalmak, yolsuzluk , yalan üzerine kurulu bir zihniyet türü" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading