Yandex Metrica

Yalnız Kurt eylemine katılacaktı: Terör örgütü DEAŞ'a biat videosu çeken şüpheli yakalandı

Yalnız Kurt eylemine katılacaktı: Terör örgütü DEAŞ'a biat videosu çeken şüpheli yakalandı

Terör örgütü DEAŞ'a biat vieosu yapan şahıs gözaltına alındı. F.M. isimli şahsın videosu geçen hafta yakalanan M.A.isimli zanlının evinde bulunmuştu. İki şüphelinin 'Yalnız Kurt' eylemi ile kalabalık ve turistik yerleri hedef alacağı ortaya çıkmıştı.

Gündem

10.02.2024, 17:04

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ'a biat videosu çeken şüpheli F.M. Başakşehir'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli F.M. 2 Ocak'ta yapılan operasyonda tutuklanan ve 'Yalnız Kurt' eylemi düzenleyeceği belirlenen M.A'ya saldırıda destek olacaktı.

Geçtiğimiz hafta, sosyal medyada Türkiye'ye yönelik eylem yapılacağı ve turistlerin ve halkın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde saldırı düzenleneceğine yönelik içerikler tespit edilmişti. Bu içerikleri paylaşan sosyal medya hesabının M.A. isimli şipheliye ait olduğu belirlenmişti.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

YALNIZ KURT EYLEMİNE KATILACAKTI

Şüphelinin adresinde  2 Ocak'ta yapılan aramada DEAŞ terör örgütünün sözde flama, bayrak, bunların yapımında kullanılan boya, şablono ve kalıplar ile M.A.'nın planladığı 'yalnız kurt' eyleminde kullanılacak bıçak ve keser gibi aletler ele geçirilmişti. 

'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi 'Odacılar' suç örgütü çökertildi! MAHZEN-30 operasyonu ile 34 kişi enselendi Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNE VİDEO İLE BİAT ETTİ

Evde ele geçirilen dijital materyallerde sie zanlının örgüte yeni katılan bir şüpheliyi DEAŞ'a biat ettirdiğine dair video bulunmuştu. Şüphelinin yerli ve yabancı turistler ile turizm tesislerine yönelik eylem hazırlığında olduğu belirlenmişti. Videodaki şahsın F.M. adlı kişi olduğu tespit edildi ve bugün düzenlenen operasyonla şahıs gözaltına alındı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading