Yandex Metrica

Xiaomi'den çok konuşulacak yeni cihaz! Note 12 serisine en turbolusundan bir model daha geliyor

Xiaomi'den çok konuşulacak yeni cihaz! Note 12 serisine en turbolusundan bir model daha geliyor

Xiaomi'nin alt markası olarak yola devam eden Redmi, tabiri caizse ana firmadan daha çok telefon üretiyor. Bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar için bir numaralı şirket konumunda olan Redmi'den bir cihaz daha gelecek.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Telefon üretmekten duramayan Redmi, yeni tanıttığı Note 12 ailesine bir model daha ekleyecek. Şirket bir yıl içerisinde Note ailesine iki yeni seri (Note 11 ve Note 12) getirmişti.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

NOTE 12'YE HALA MODEL ÇIKARTMAYA DEVAM EDİYOR

Çinli üretici Xiaomi, akıllı telefon serisi Redmi Note 12'ye hâlâ model çıkartmaya devam ediyor. Yan markası için 2023 yılında yeni bir ürün daha gelecek.

Akıllı telefon serisi Redmi Note 12 şu anda Çin ve Hindistan pazarlarında çok popüler modeller.

Şirket Mayıs 2022'de Redmi Note 11T Pro ve Note 11T Pro+ modellerini çıkarmıştı. Bu güçlü orta sınıf cihazlarda kullanılan ekranlar DisplayMate A+ sertifikasına sahip özel yapım LCD panellerle donatılmıştı. O zamanlar şirket, Redmi Note 11T serisinin bugüne kadarki en iyi LCD ekran deneyimi sunduğunu dahi iddia etmişti.

Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne kadar yıkılan bina var mı? Tokat'ta şiddetli deprem! Tokat'ta kaç şiddetinde deprem oldu, derinliği ne... Haberi Görüntüle

BOYUTU 6,67 

Yeni akıllı telefonun ekran boyutu 6,67″ olacağı tahmin ediliyor. Bu panel, Full HD+ çözünürlükte 120 Hz'e kadar yüksek yenileme hızı vadedecek. Henüz resmi olarak tanıtılmayan ancak muhtemelen adı Snapdragon 7 Gen2 olması beklenen işlemci cihaza güç verecek.

Cihaz, 12 GB'a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama desteği ile gelmesi muhtemel görünüyor. Ayrıca 5500 mAh pil ve 67 W hızlı şarj desteği de cihazda bulunuyor. 50 MPx ana kamera, 8 MPx ve 2 MPx'lik sensörlerle göz doldurması beklenen modelin fiyat-performans alanında iyi çıkış yapması bekleniyor. Bizim anlamadığımız konu ise Turbo takısının cihazın neresinde olduğu!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading